tisdag 13 december 2011

Goder kväller mitt herrskap!
Hoppas ni har haft en mysig dag.
Jag har precis tittat på Lucia från Göteborg och det är helt enkelt som förgjort, halva första låten sen lipar jag.. det är likadant varje gång!


Jag är helt hopplöst blödig vid dessa högtider, allting är ju så himla fint och alla sjunger så vackert och det slutar med att jag har huvudvärk och kramp i svalget av att försöka hålla mig från att gråta ;)
Vi hade ju turen att bli inbjudna till lite luciaspisning på jobbet redan igår där fyra begåvade tjejer från Folkungaskolans musikklass sjöng som klingande änglar bland helikoptrarna i hangaren. Jag lyckades till och med knuffa mig fram och knycka åt mig en lussebulle och lite kaffe så det var en fin start på måndagen 
Under hela framträdandet var jag väldigt duktig och klarade av att hålla mig från att fulgråta men jag fick ursäkta mig med att jag fått skräp i ögat ett par gånger ;)

Nu blir det Top Model, ett härligt ytligt glammigt och bitchigt program och det brukar minsann inte rendera i några känslosamma tårflöden från min sida i alla fall ;)

Ha en skön Luciakväll!
Kram Krutan tårsprutarn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin