fredag 2 december 2011

Halleluja!

Gudarna ler mot mig, jag har köpt en jacka!

Vilken tilldragelse, helt klart värt att korka upp champangen.
En fantastisk jacka från Didriksons, den är inte bara varm och vindtät, nej, för när jag drar på mig den så blir jag genast förflyttad in i det nya mediaårhundradet. När jag har den på mig så är jag inte bara torr och varm utan också.. tadaa.. mediaförberedd.. sug på den karamellen! Detta är något som inte återfinns i den tekniska informationen till en fjortis-wannabee-jacka, men hey man är ju faktiskt inte ens varm och torr i en sån, för i instruktionsboken står, att den måste användas oknäppt och helst bara med en tunn tröja under och gärna med en överdimensionerad halsduk eftersom det är okej att frysa om resten av kroppen men inte halsen ;)
Den här jackan är dock andra bullar, här skramlar det in vuxenpoäng i en strid och stadig ström ;)


Nu
i en garderob nära mig!


Nu undrar ni så klart om jag har gått åstad och blivit färggrann och så, men naturligtvis har jag inte köpt jackan i den ovan gröna klatschiga färgen utan i något så fancy schmancy som färgen svart, ja eller hur, hur tänkte ni ;)

Jag vill aldrig ta den av mig, jag vill bo i den och den har massor med fickor så jag behöver inte släpa på en stor handväska för i ärlighetens namn, hur mycket av allt skräp man släpar på i en übergigantisk handväska använder man, hälften av allt hittar man inte ens eftersom den är som ett stort svart hål, ju mer man stoppar i den desto högre blir densiteten men allt försvinner och återfinns kanske aldrig aldrig mer ;)

Nåja lite igenkänningsfaktor är det på jackan, jag kan stoppa telefonen i en av alla fickor och sen måste jag ringa till den för att kunna hitta den någonstans, efter 4 dagar hittar jag ännu fickor som jag inte visste att jag hade ;)

Nu ska jag packa i jackan för en skön weekend i Stockholm tillsammans med min favoritmilitär!

Ha en skön helg
Lövjuall!
Krutan

3 kommentarer:

 1. Förstår din känsla med den jackan! Här går jag också o funderar på en ny jacka, men hittar inte den perfekta. Med mej är det så att jag kan fundera i flera år, tills min gamal jacka är så sliten och fransig så barna inte vill gå på samma sida av trottoaren längre. Så är fallet nu med min älskade jacka som håller på att falla samman i sömmarna...
  Du de där kängorna, de var ju sådär lagom av allt, har funderat (återigen!) på ett par martens men de är aningens för tuffa och grooova för en gammal morsa som jag, sen gillar jag inte att de är för nätta och högklackiga heller...de här du visar var precis lagom av allt, så var hittar man dem?

  SvaraRadera
 2. Hej, låter som en perfekt jacka för oss lite mer mogna kvinns:) Har själv en som sträcker sig långt ner, nästan till knäna, så mina gamla kroppsdelar riktigt varma :) Christina

  SvaraRadera
 3. Snygg och praktisk....har en liknadne och liknande skor so jag trivs toppen i. Förstår att du gör det med.

  Kram Marina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin