onsdag 14 december 2011

Hårigt värre

Frustrationens vågor går höga på jobbet och vad passar då bättre än att fundera på att klippa av sig håret?
Gå all in och göra en Brittney Spears kanske? ;)

Nåja nu är jag ju inte riktigt så wild and crazy men man kan ju alltid göra en liten lightvariant, ni vet, lite sådär Svenskt mellanmjölk-ish, så att man får effekten utan att köra hela vägen in i kaklet ;)

Jag tänker något lite mer i stil med mig, lite beigt lagom.. som page, vad sägs om det? Det hörs ju på namnet, page-beige, ännu bättre, lång page - något för oss som inte vågar hela vägen, passar bra till allt det svarta och bruna ;)


Tittar man på dessa vackra kvinnor så ser dom dock oerhört fabulösa ut i sina pagefrisyrer och jag är vanvettigt sugen på Beckhams variant, har varit ett tag nu men, jag är ju som bekant inte någon chic Hollywoodfashionista och numera en riktig fyra-nyanser-i-brunt-plus-en-hel-del-svart-fegis och tittar man på den HÄR och den HÄR bilden så har jag en del hår som ska klippas av och när jag tittar på den HÄR bilden så fladdrar det lite oroligt och ångestladdat i magen.. ska jag verkligen våga?
Jag har en tid hos frissan nästa vecka så jag har några dagar till på mig att fundera och jag hinner fega ur många gånger än, Orsa kompani lovar nämligen aldrig någonting bestämt ;)

Inte nog med jobb- och håreländet, nej, nu är den där pistolhotar´n här och tvingar mig att äta choklad igen ;)
Bara han inte stannar tills vi ska göra julgodis i kväll för då skulle jag nog inte gå till banken med att det finns ens den minsta smula kvar till jul och inte heller kommer jag att passa särskilt bra i min tänkta fancy pagefrisyr om jag ser ut som en fotboll i ansiktet ;)

Jag återkommer kanske i hårfrågan
Vad tror ni, blir det bra och skulle ni våga?

Chokladpussar å Kramar
Krutan


9 kommentarer:

 1. Kör på Beckham frillan du!!!

  Julsnygg pressent åt Gubben din:-)

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Nej, don´t do it!! :)
  Jag hade långt hollywood-svall som jag klippte av när sonen var nåt år. Oj, vad jag ångrade mig. Var så trött på att han alltid drog i det, men jisses, den perioden går ju över! Så nu sparar jag igen, och som tur är har jag hår som växer som ogräs, så snart är jag där igen. Men tänk en gång extra innan du sätter saxen i det! Du är jättefin i ditt långa hår!

  SvaraRadera
 3. Åh vilket långt och vackert hår du har, och vilken läcker färg! Klipp dig INTE är mitt råd.Kram/Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. Halloj krutan!
  Så skönt att jag inte är den enda som lipar när lucia träder in. Visst är det hopplöst?! ;o)

  Med den röda fina färgen du har skulle du bli ursnygg i page, men hjälp så mycket du måste klippa av. Fast helt ärligt....du har ett fantastiskt hår....jag hade aldrig klippt av det!! Jag önskar att mitt var lika tjockt o vågigt. JAG däremot skulle behöva en radikal förändring, vågar inte tänka på hur längesedan det var någon satte saxen i mitt hår. Och färgen ska vi inte prata om. Jag är sugen på valnötsbrunt, men maken är så glad att han äntligen har en blondin ;o) Jaja, blond o blond, det kan man ju diskutera. Fortsättning följer även här....

  Lycka till hos frissan i alla fall. Mysig helg på dig!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Ja,nu kommer ett sent inlägg och frisörbesöket är kanske över...? Jag tycker ditt hårsvall är fantastiskt och jag skulle aldrig våga klippa av det om jag hade ett sådant! Samtidigt är jag själv otroligt trött på min "icke-frisyr" som bara hänger och har sett lika ut i hundra (nästan?)år, så jag förstår att du vill göra något nytt. Jag skulle faktiskt bara göra något halvdant, ta av en bit i taget och se hur det känns... Var hos frissan igår och hon tyckte inte att en page skulle passa mig mest för att jag har så mycket, massor av tjockt, tjockt hår och hon trodde att det skulle se ut som något av en hjälm och vara tvunget att tunnas ur massor för att inte bara få en tjock "kant"... Jaha, så nu ser jag väl likadan ut i femtio år till eller tills jag hittar en snygg variant som en frisör kan tro passar mitt hår!
  Nu är jag jätenyfiken på hur det gick för dig! Pics, tack!!! Hoppas du blev nöjd med vad det än blev!
  /susanne (läsare utan blogg)

  SvaraRadera
 6. God fortsättning Krutan! Hoppas du haft en mysig jul. Och framförallt, hur gick det med frisyren? Jag hade förra sommaren långt ljust hår, som jag ändrat från brunt, page brunt, kort brunt, kort ljust, ännu kortare ljust och där är jag nu.. skoj att förnya sig!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. Måste få önska dig, sveriges i särklass roligaste bloggare, ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 8. Tja, Krutan i rutan!

  Det växer alltid ut igen vettu. Du blir nog fin vad du än bestämt dig för.

  Hur blev det...håret.

  Trevlig fortsättning

  Kram Inka

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin