söndag 11 december 2011

Tredje advent

God tredje adventkväll!

Sitter med rödtjutet och sjunger duett med Peter Jöback. Vi passar på att sjunga Ave Maria och O helga natt och andra trevliga jullåtar så här i adventstider. Någon av oss sjunger mycket bra och den andra lite mindre bra, kanske till och med hellre än bra i vissa passager ;)
Anmärkningsvärt är dock att Peter den lilla godingen har glömt en del av texterna, jag märker nämligen att han sjunger fel ibland, jag säger då det, han kanske har övat lite för lite ;)
 Naturligtvis sitter jag samtidigt och beundrar min fina svarta julstjärna från Granit. Den är så där härligt lagom enkel och som en svart julpralin där den står :)

Imorgon är det ju som bekant måndag igen, det gör vi kanske inte vågen för, men det står ett besök av lucia på agendan, och kanske kanske kan jag snappa åt mig en liten liten lussebulle, så ni ser, det kan bli en fin början på en hård dag i ekorrhjulet ;)

Nu önskar jag er en fin fortsättning på kvällen!
Kram Karin

6 kommentarer:

 1. Jättefin julstjärna! Gillar mycket :o)

  //Linda

  SvaraRadera
 2. Kan inte låta bli att storle när jag läser ditt inlägg (som vanligt)! Alltid skoj att titta in hos dig! Fin stjärna, och den gav mig en ide till min matsal. Har nämligen en stor gråsvart metallstjärna någonstans i gömmorna... Hoppas att du har en mysig 3:dje advent

  SvaraRadera
 3. Jag var i din stad och sjöng med kevin Borg ikväll, inte med Jöback tyvärr.Han är snäppet bättre:)

  Ha det kul på jobbet, vi får stå ut!

  Marie

  SvaraRadera
 4. Jättefint med den svarta stjärnan ja allt runt omkring också
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 5. Hahaha du e rolig du!! :))

  Stjärnan är superfin!!
  och vad vackert du dekorerat!!

  ha en bra start på vackan!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 6. Urläckert med en svart adventsstjärna.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin