tisdag 24 januari 2012

Besiktning

Tjingeling alla godingar!

Sitter här och kikar på lite förträfflig kvalitetsTV, fyra bröllop och en smekmånad. Jag är en total sucker för äkta kvalitetsprogram, ni vet, som Hollywoodfruar, Real Houswives of whatever, Top Model, Ullared, Böda camping och andra högkvalitativa och samhällsengagerade program ;) Kanske beror det på att jag, enligt vissa säkra källor, är så oerhört lättroad som jag hyser denna faiblesse för den här sortens kvalitetsTV ;)

Jag passar samtidigt på att hinka lite fab kaffe, som i motsats till kaffet på jobbet som smakar ond bråd död, är så gott att jag, när jag lägger mig på kvällen längtar till morgonen när jag får sitta i lugn och ro med dagens första kopp. Kaffet brygger jag på spisen i min lilla fyndade moccabryggare och värmer man sen lite grädde eller mjölk i koppen först så är det en himmelsk upplevelse när man försöker vakna till liv för ytterligare ett pass i ekorrhjulet. Blingar man sedan den lilla espresson med lite kaffegodis så lovar jag att änglarna brister ut i lovsång på morgonkvisten ;)

 
tulpaner1

Korgstolen Storsele från Ikea, ni kommer väl ihåg när jag skulle köpa den, en av mina finare stunder tyckte Lasse ;) Lampa från PBhome och tulpaner från Coop ;)Såklart brukar jag inte sitta hemma så här på eftermiddagen och titta på kvalitetsTV men idag har jag varit på besök hos sjukgymnasten för en liten, hmm.. besiktning kan man säga eftersom vi hade en close encounter med en av Östgötatrafikens bussar för tre veckor sedan.
Först fick vi väja för bussen när den svängde ut från hållplatsen och prejade ut oss i mötande körfält. Vi klarade oss med en hårsmån och blotta förskräckelsen, men hey, skam den som ger sig tänkte kanske chauffören och klippte oss i korsningen tvåhundra meter längre fram. Han brakade in i vår bil bakifrån med ganska god fart, jag menar, ska det göras så ska det väl göras ordentligt kanske han tänkte ;)
 Nåja det är inget större fel på mig, bara lite trötthet i mjukdelar aka muskler som man kan träna bort. Jag är liksom bara så himla imponerad av att han faktiskt hittade muskler där under hm, hur ska jag säga... stoppningen ;)
Så nu har både bilen och jag blivit skadebesiktade idag och ingen utav oss behöver skrotas, det är goda nyheter och bör firas med ett stort fång härliga våriga tulpaner ;)

Jag vill passa på att tacka er för alla fina hälsningar både på mail och här på bloggen, det värmer i mitt lilla hjärta att det finns så många fina människor där ute!

Ha en skön kväll
Kram Karin

2 kommentarer:

 1. Åh jösse men gu vilken tur att det gick så bra, det hade kunnat sluta ur illa som helst!


  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Det finns ingen annan blogg som jag skrattar så mycket åt som din....menar skrattar med ;o) Ta det som en komplimang!!!
  Nu menar jag förstås inte olyckan som du varit med om, för himmel vilken orutinerad nisse till busschaufför ni stötte på där. Tur att det gick bra trots allt.
  Men kissepauser, skön beskrivning av morgonkaffet och det där sötsuget som man tror att man har fått nån sorts prenumeration på.....allt det där skrattar jag åt (med) :o) Kul att du är tillbaks igen med samma galna humor!!

  Sen måste jag avsluta med att skriva att jag är ledsen för din mamma. Usch jag kan inte föreställa mig hur hårt det måste vara. Men skönt att ändå veta att hon har det bra nu.
  Stor varm kram på dig!!!
  Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin