måndag 20 februari 2012

Tjoho äntligen måndag!

...eller ;)

Sitter nyäten, nymotionerad och nyjusterad i soffan och funderar på att inta horisontalläge och lyssna lite på tv, ni vet, visa prov på mina sociala skills ;)
Jag har lite skrivkramp just nu, vet inte riktigt vad jag ska avhandla för samhällsengagerande ämne här på bloggen idag, det får helt enkelt bli vad det blir ;)
Jag har som sagt blivit lite justerad hos kiropraktorn idag, han säger att det går bra trots att jag är något svårjusterad och då får jag tro på det, två gånger i veckan behöver jag komma för handpåläggning säger han, snart har jag betalt hans semesterresa säger jag, ett par veckor till så kan frun och barnen följa med också ;)
Nåja, blir det bra så är det värt alla pengar. Han är en redig en, inte så där lullull och mjukis och så, utan rakt på sak, han knölar ihop mig som en boll och trycker till så att det smäller i kotorna och nyper mig i axlarna så att jag får kväljningar och tappar andan så ont gör det. Men jag gillar´t och efteråt är jag flera centimeter längre, jag lovar, snart är jag närmare en och åttio lång. Lång och snygg men jävligt fattig ;)

Något vi dock är väldigt rika på i den här familjen är tallrikar... man skulle kunna tro att vi sysslar med cateringverksamhet när man tittar på bilderna, kanske kan jag be att få betala med porslin nästa gång.. ;)

betongskiva gjuten
olsson och jensen
porslin

En liten glimt av den fabulösa betongskivan i köket som vi gjöt till den lilla bänken från det stora varuhset och nya porslinet från Olsson och Jensen, jag älskar tallrikarna, dom är verkligen fina både i färgen som är kritvit och i formen, dom är sådär, ni vet, så där buckliga operfekta knöliga och, och..
 jättefina :)

Nej hörni, nu hör jag att soffkuddarna, likt Sirener kallar på mig ;)

Ha en skön början på veckan!
Kram Karin 

2 kommentarer:

 1. Hello Karin,
  this is my very first visit to your blog and indeed a big surpise. your blog is beautiful and inspiring beyond words. I'm now your newest follower!
  I have a soft spot for everything white and I'm literally in love with your white china. soooooooooooo chic!
  rita

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint du gjort på ditt lilla bord med vacker skiva....! Med vackra tallrikar på!
  Åsa.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin