tisdag 28 februari 2012

On the right track, hell yes


 on the right track

Jag och håret har en revival lika storslagen som återföreningen av ABBA skulle ha varit just nu.
Trots att färgen är så urtvättat att håret snudd på är guldblont och inte alls passar mina färger och inte har blivit rödslingat på gud vet hur många månader. Så många månader så att det har bildats en mörk "utväxt" efter all bottenfärg plus den äkta fulutväxten med den riktiga ursprungliga mörkbruna färgen och det grå håret..
Trots att Lasse rensade avlopp och jag grät under hösten för att jag tappade hälften av mitt tjocka fina hår för att jag var alldeles för stressad.
Nu är det äntligen på återväxt och det står som en gloria runt huvudet av decimeterlånga nya stirriga frissiga hårstrån..
.. klippningen, ja den har jag lagt på hyllan för den här gången ;)

I helgen överraskade Lasse mig med övernattning och en liten tête a tête på Statt i Tranås, jorå ser ni jag fick åka utsocknes på lokal, ut på grönbete kan man säga ;)
Det var nämligen dans på Parkhallen i Tranås, Larz Kristerz spelade och jag fick svänga mina fett otränade sitter-på-kontor-hela-dagarna-soffan-på-kvällarna-ben en hel kväll, man måste ju vara lite patriotisk sådär, en gång i alla fall, jag kommer ju ändå från Älvdalen menar jag och idag har jag grönjävlig träningsvärk i höger utsida ben och fot och vänster höft efter att ha buggat skiten ur kroppen i flera timmar i lördags. Att döma av träningsvärken så verkar det som om jag har en något ojämn och låghalt dansstil, något Quasimodo-ish kanske, jag har aldrig sett mig själv dansa och vem vet, det ska jag kanske vara glad för ;)
Träning kanske!? ;)
På tal om träning som kan det hända att jag är så illa tvungen nu.. i ett svagt ögonblick, kanske rent av under en blackout är det möjligt att jag, ibland gör jag ju saker utan att tänka efter, ni vet, det som kommer ut ur munnen är inte riktigt förankrat i förståndet, har gått med på att springa Vårruset.. jamen jaa veeet hur tänkte jag där..

Jag är på!!
…ropade jag utan att riktigt veta hur det gick till, jag tror till och med att jag viftade ivrigt med ena, eller kanske till och med båda armarna… !?
Så, igår okejade jag det här förnuftsvidriga tilltaget med kiropraktorn..

Jag: Joo, det här med motion du vet…

KP: Ja absolut det är jättebra, gärna lite varje dag det är det allra bästa..


Jag: Hmm.. jomen löpning hur är det med det då..? (eventuellt kan det hända att jag någonstans i det undermedvetna närde en het önskan om att han kvickt skulle avstyra detta irrationella tilltag)

KP: Jovisst.. det kan du ju göra om du tycker att det är roligt.. själv springer jag bara om det är fråga om fara för livet höhöhö ;)

Jag visste det! Jag har valt en rolig kiropraktor.. en proffsig, opretentiös, jag-prackar-inte-på-någon-dåligt-samvete-för-obefintlig-motion-pekpinnar, lite spydigt humoristisk (precis i min smak) rolig kiropraktor! Jag kände det på mig när jag satt och fyllde i formuläret på nätet, här kan ni läsa om det, på tal om att inte förankra en del saker i förståndet..
I lööv it! :)
På gott humör höhöhö-ade jag när jag gick ut därifrån och hade helt glömt bort min missräkning, att han inte avstyrde det hela med hot om smärta, kroniska besvär och bruten rygg om jag så mycket som tog ett endaste löpsteg, kanske också blindhet, lite som att titta rakt mot solen, om du så mycket som tittar på sportkläderna så kan du bli blind liksom..
Jaja det är väl bara att sätta igång då för den där bruden, ni vet, hon som viftade med handen och var jävligt på, hon heter Competitionzilla Raktinikaklet..

Det är samma brud som halvt gick ihjäl sig på stegtävlingen på jobbet förra våren, hon som snittade 20-25 000 steg per dag och hade blåsor stora som femkronor på fötterna när hon sedan åkte till Paris med familjen, blåsor som hon fick tömma på vätska varje kväll på hotellrummet. Den bruden, hon är lite tävlingsinriktad och nu har hon fått för sig att hon ska springa Vårruset.. så vad ska jag säga..


Ja men då kör vi då, rakt in i kaklet!


Är ni på?! ;)

Hugs
Krutan

2 kommentarer:

 1. Hahaha, älskar dina inlägg :-)
  Du får komma till Borlänge på påskafton för då spelar Larz-Kristerz på Stora Björn ;-)
  Det är inte lätt när örona plötsligt hör att munnen säger konstiga saker. Du fixar Vårruset ska du se!! :-)
  Ha det gott!

  /Eva N

  SvaraRadera
 2. Du kammar hem hela Vårruset:)

  Ha en bra dag, Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin