onsdag 15 februari 2012

On the road again..

Jajemensan
Idag mina vänner bär det av till den stora metropolen Kungsör för två dagars planering med jobbet och då tänkte jag, när jag ändå var i den stora huvudstaden igår och hade ett par timmar till mitt förfogande, att jag skulle köpa någonting piffigt att ha på mig ikväll eftersom det kan hända att det blir lite samkväm av något slag och eftersom vi då ska träffa folk som man bara träffar några gånger om året vill man ju så klart visa sig från sin bästa sida.

Ja vad ska jag säga?..Så här snajdigt blev det, en parfym, en läppglans, en liten sminkborste, jamen jag kunde ju helt enkelt inte behärska mig, jag gick helt enkelt all in i Stockholm, lite wild and crazy så där, det ser ni va.. ja? ..eller
Jo jag veeet, läppglanset är lite väl åt det färgglada hållet men vad ska man göra när det är så modernt med färgglada läppar, det är ju bara att go with the flow ;)
Om ni sedan av någon outgrundlig anledning brukar gå omkring och undra hur jag luktar, så vill jag gärna tro att det inte är så mycket sopstation utan mer JIMMY CHOO min absoluta favoritparfym! Den måste ni definitivt lukta på om ni inte gjort det, och har ni inte möjlighet att lukta på mig så har dom parfymen på både Kicks och Åhlens ;)
Vilken spännande spännande outfit jag packade i väskan tillslut? Joo, jag fick ju göra en rejäl djupdykning i garderoben när jag kom hem igår och väl därinne skrämde jag fram lite svarta kläder, en rejäl högoddsare ;)

Ha en fab onsdag!
Hugs
Krutan


3 kommentarer:

 1. Du gick verkligen bananas i estokolmo!!! *tummen upp*
  Känner sååå igen mig!
  Man kommer hem med ett läppglans - ny av den nyans man har hemma o en ljuslykta... Sådärja!!!

  Sen på med nåt svart... Funkar alltid!!!
  Du va säkert snyggast av alla!!!

  Kram pårej!!

  Jeanette

  SvaraRadera
 2. Älskar den parfymen!
  Tyvärr har jag den dock inte själv, har bara haft den på ett sånt litet prov som följde med någon gång när jag köpte annat. Men jag har den i tanken!!

  Annars växlar jag just nu mellan La Perla (till fest) eller Miss Dior Cherie (till vardags).
  Supergoda de också:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jaaa, någonting mer än parfym och läppglans bör du nog ta på dig!! :) Om du nu inte vill göra total succe förståss. Eller inte! Känner också igen mig i ditt handlande. Hittar sällan något när jag måste eller kan handla. Men när plånboken skall hållas stängd, då du. Då hänger det superfina kläder till fantastiska priser i varenda butik. Gillar din blogg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin