måndag 6 februari 2012

Vad ska en kvinna göra..

Måndag morgon, här snackar vi inte hoppsasteg och visslande, vi snackar alldeles för kallt, vi snackar minus helvetetharfrusittillis grader kallt, vi snackar mörkt och okristligt tidigt, vi snackar ingen värme i bilen, ni förstår va, vi snackar om..
E n   m å n d a g   m o r g o n   i   s v i n k a l l a   f e b r u a r iAtt då, det första som händer, är att möta ond bråd död på kontoret, det gör minsann inte underverk för livsandarna om jag uttrycker mig så ;)


Ni förstår, det gick inte att ta miste på, det luktade nämligen inte smultronblomma.
Jag gläntade naturligtvis väldigt försiktigt på dörren till kontoret, jag menar, jag riggade ju faktiskt tre fällor innan jag gick hem i fredags, och kände direkt den vedervärdiga lukten av ond bråd död slå emot mig och mycket riktigt, där låg den under skrivbordet fast i fällan och av lukten att döma, hade den förmodligen legat där sedan sekunden efter att jag stängt dörren och gått hem i fredags eftermiddag.


Nu är det tur att jag är en handlingarnas kvinna, jag ropade genom korridoren, med en anstrykan till oförfalskad panik i rösten,
iiih den sitter fast i fällan, guud va äckliiigt!!!
Genast hördes skadeglada skrockande skratt strömma ut från kontoren och efter en stund hade det samlats en liten men naggande god klunga män utanför mitt kontor som studerade den döda musen i fällan medan dom dividerade om hur dom skulle gå tillväga för att hjälpa till med den något delikata situationen. Efter ett litet handgrepp är sedan kontoret åter under kontroll tack vare en särdeles handlingskraftig manlig kollega och det enda som återstod var nu att försöka vädra ut likdoften vilket bjöd förvånansvärt hårdnackat motstånd under dagen ;)


väska3
Vad ska då en kvinna göra efter dessa utmattande traumatiska dagar när väskan med stort v står i butiken och ropar, envist och högljutt när man går förbi, den som är som gjord för just mig, i flera nyanser av brunt och som matchar hela det hav av brunt som redan finns hemma som handen i handsken, jag faller så klart till föga, har inte krafter att stå emot ;)

Skulle man sen gå lite all in till våren och sporta det hela med skönheterna nedan, ja då är man helt klart hemma ;) Jag blir så glad och bubblig i hela kroppen av dessa små praliner :)

untitled71CkD2qEvKL__AA1500_


Ha en skön måndagkväll
Hugsandkisses
Krutan


Blus: En butik i Nordstan, Göteborg, jag tror att det var den som säljer G-star Raw.
Jag tänker dock inte ta gift på att jag minns rätt eftersom jag har svåra minnes-sviter efter den resan. Detta på grund av för mycket hysterisk bilkörning i staden, bla mot enkelriktat och i fel körfält, vilket innebär att jag kan ha förträngt vissa minnen därifrån ;)
Väska: Åhléns
Skor: HM
Klocka: Michael Kors

6 kommentarer:

 1. Hihi..jag ser hur du står där i korridoren och ropar på hjälp:)

  Vi fångade också en mus förra vintern inne på kontoret. De kommer in via lagret, och är inte skoj att ha inne.
  Grejen med vårt lager är att mössen (läs storråttorna) som kommer in tom drar igång larmet ibland om natten!!!!
  Vår mus var dock en helt vanlig liten mus.

  Väskan är to die for! Ursnygg.
  Väl unnat dig efter muspärsen:)

  Och blusen med för den delen!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susanne, nähääru möss är inte skoj alls ;) Jag får stresspåslag bara av att tänka på det hela ;)
   Ha en bra vecka
   Kram Karin

   Radera
 2. Hej!

  Väskan var så ursnygg och det står definitivt mitt namn på den också. Var kan man köpa denna godsak, tacksam för tips!

  Tack för en rolig blogg,
  //Karina i Jönköping

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Karina!
   Tack för dina fina ord! Jag har uppdaterat bloggen med info om var man kan köpa dessa godingar!
   Kram Karin

   Radera
 3. Snygg du kommer vara i vår... (också;))

  Var på Unnerstads nya butik i lördags, den var inte lika trevlig som tidigare.. och inte kunde man sitta ner och fika heller.

  Ha en bra mindre svinkall och musfri vecka:)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag måste bara tacka dig för den mest underhållande blogg jag läst!! Fann mig själv sittandes och storskratta i min ensamhet idag!! Ha det bra! /Ingela

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin