måndag 26 mars 2012

Att förmodligen ha för mycket…


… eller helt fel packning ;)
Sitter på tåget och är på väg till sola i Karlstad för tre dagars konvent tillsammans med en hel del andra som jobbar inom den offentliga sektorn med inköp och upphandling. Det ska bli snajdigt må ni tro med föreläsningar, utställningar, en hel del mingel och middag med underhållning och dans :)


packning


Hur sjutton packar man för någonting dylikt.. jag har på känn att man förmodligen inte använder sig av den approach som jag har nyttjat.. förmodligen går man till väga betydligt mer metodiskt än att på, nära nog måfå, slänga ner både det ena och det andra i väskan.

-Kan jag ha den här tröjan/byxan/klänningen?… äh jag vet inte, hinner inte prova nu, det kan jag göra på hotellrummet… eeh sen..

-Kan jag ha tröjan/byxan/klänningen så är den här tröjan/byxan/klänningen snygg till, slänger ner den också… och kanske den här också..

-Skor… inget större problem faktiskt, bara bestämma hur många par.. ;)

Med den här högst tvivelaktiga packningsmetoden slutar det väl med att jag står i Karlstad med en väska full med kläder jag antingen inte kan ha eftersom dom kan vara en eller kanske två storlekar mindre än jag, eller som inte ens i den vildaste fantasin skulle kunna gå att matcha ihop ens om man var färgblind.
Nåja som ni ser på bilden har jag underlättat matchandet genom att inte gå bananas på alla klatschiga färger som man kan återfinna i min dystra garderob.. not, det är ungefär de mest färggranna kläder som står att finna där inne.. jodå, oroa er inte, det ligger lite svarta kläder i botten också, ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept ;)

Ha en skön fortsättning på början på veckan!
Hugs Krutan

4 kommentarer:

 1. Och skulle det bli fel har vi en hel del butiker här i stan som du kan panikrusa igenom;)
  Välkommen till Karlstad!
  Hälsningar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjemen Åsa, en hel del fina butiker faktiskt, har redan hunnit springa i lätt panik genom några idag på em ;)

   Radera
 2. Hoppas du haft en trevlig Karlstad-tripp!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. looks like a fabulous outfit!
  x kat

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin