lördag 31 mars 2012

Nu är den här!

.. den nya fantastiska älsklingen
den är supersnygg och fancy och alldeles alldeles underbar..
.. och jag går helt bananas när jag ska använda den, shit fan i helvete vad jag tycker att det är jobbigt att vara nybörjare, I shit you not,
Jag blir gaalen och sliter mitt hår varje kväll!


Inte nog med det utan jag har också blivit med photoshop.. majj gadd, need I say more!? ;)

Jag hade allvarliga problem med att få fram en bild till det här inlägget, till slut var jag färdig att ta vilken bild som helst, v i l k e n  s o m  h e l s t, så länge det var en bild, ryska kulstöterskor, Justin Bieber... you name it.. I did not care.. eller till och med, gud förbjude, göra ett inlägg utan bild, jag var helt enkelt desperat
d e s p e r a t ;)

Jag skrek till Lasse som sitter i ett annat rum..

Jag gööör det i Photoscape, jag skiiter i det här jäävla Photoshop!!

Nu sitter jag här med hjärtklappning och är slut som artist.. men jag har i alla fall producerat en bild.. det tog inte mer än 3 timmar ;)
Från det ena till det andra... ser ni mina nya(ste) glasögon... det är en lite kul historia, jag ska se om jag kan producera en bild till den historien också, jag behöver dock medverkan av en annan person som modell och det kan bli något av en delikat utmaning... men nu måste jag nog gå och lägga mig på soffan och vila lite, låta stresshormonerna gå tillbaka till normala nivåer ;)


Hugs!
See U Soon!
Krutan

1 kommentar:

 1. Sååå kul att läsa din blogg! Du har ett väldigt "talande" sätt att skriva på! Mungiporna upp till öronen!
  Jag har följt dig ett tag, genom en annan blogg, men nu, när jag själv börjat blogga känns det kul att skriva en kommentar till dig.

  Min make och jag har, precis om ni, blivit förärade ett gammalt renoveringsobjekt...eller ett o ett...gården vi har innehåller 8 renoveringsobjekt, men vi försöker att koncentrera oss på ett i taget!

  Njuter också av dina vackra bilder. Där har jag en hel del att lära!
  Hoppas du får bukt med det tekniska... ser fram emot nya inlägg!

  Hälsningar
  Birgitta

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin