fredag 2 mars 2012

På spåret..


Vårruset 2012
Första löpträningen avklarad – check!
Blodsmak i munnen – check!
Slut som artist – check!
Glad att det är över - dubbelcheck!

Japp det gick ju ganska bra det här. Jag värmde upp med sätta-på-sportbehå-workout, det tog ungefär en kvart eller så, nästan lika lång tid som jag spenderade i spåret med att springa/lunka/hasa/väsa mig fram 2,5 kilometer. Beskrivningen av spåret löd som följer; lätt spår utan uppförsbackar… den som skrev det skulle jag vilja ha ett allvarligt “snack” med.
Jag tog med Lasse som hare/påknuffare/släpare AKA Drill Sergeant, lite som Amerikansk bootcamp... han ropade käcka saker som;
kom igen nu, när du har kommit upp för backen får du vila!!
och jag fräste inte alls lika käckt tillbaka;
men för helvete det skulle ju för faan inte vara några backar!!

Nu ska jag baxa min sargade kropp skutta in i duschen för det är ju ändå fredag och jag och söta Johannapanna ska ut på lite Mor och Dotter-galej med drinkar hår- och makeup-visning, uppträdanden och liveband :)

Ha en fab fredagkväll!
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. hahaha du är underbar!!! :))
    Men du kan vara stolt över dig, du överlevde!! :))

    Ha en härlig kväll
    Kramis Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin