lördag 17 mars 2012

Rapport från en självplågares vardag..

Är det inte den härligaste av känslor när man vaknar en morgon och inser att man är jävligt smart, kanske till och med smartare än dom flesta, en bra bit över medel.. absolut, utan tvekan! ;)
Converse vår 2012
Kanske lite bättre men ändå inte riktigt där än..

Hej på er alla fjun, den här veckan har jag varit i den stora huvudstaden på kurs och möten och frotterat mig med glada medarbetare från hela landet. Tre arbetsdagar av fem har jag varit där och förlustat mig och det genererade också en övernattning på ett av stadens välrenommerade hotell.

Naturligtvis, som den übersmarta fashionista jag är valde jag skor, inte efter funktion, utan naturligtvis efter känsla, nu pratar jag inte om känsla i fötterna utan om snyggkänsla, helt olika saker, oftast helt vitt skilda känslor, och yta.. off course ;)

Så här tänkte jag:
Åååh vad roligt att hinna gå på stan när vi har slutat för dagen eftersom vi ska övernatta och inte har någon tågtid att passa..


Så här såg förutsättningarna ut:
Kurs på Karlbergs slott, en bit att gå från pendeltåget till slottet
Jättelångt att gå från slottet till T-banan som skulle ta oss till hotellet på em
Jättelångt att gå från T-banan till hotellet
Inte jättelångt att gå från hotellet till alla hett åtråvärda butiker där jag hade minst tre (3) timmar att fördriva innan dom stänger
Dagen efter, jättelångt att gå till T-banan som tar oss från hotellet
Jättelångt att gå från T-banan till Karlbergs slott
En bit att gå slottet till Pendeltåget på em


Så här valde jag:


När jag dagen innan stod och packade hemma snuddade tanken på utbytesskor en flyktig sekund vid det allra yttersta av hjärnbarken men sorterades snabbt bort av reptilhjärnan..
varvid jag vaknar dagen efter i en hotellsäng 20 mil hemifrån med endast ett par skor att använda, en hjärna som skriker, hur i hela helvetet tänkte du nu, inte riktigt hela varvet runt va... och en känsla av att hellre vilja kasta mig ut från hotellfönstret mot en säker död än att sätta på mig skorna och påbörja dagens vandring mot Karlbergs slott... ;)

När jag så på torsdag morgon ska klä mig för att återigen åka med morgontåget till Stockholm klappar jag mig själv på ryggen och tycker mig vara jävligt mycket smartare än på måndagen, för den här dagen ska jag minsann inte ha några höga klackar utan tar på mig mina sprillans nya och då menar jag jättenya, som i "inte använda en enda gång" Converse
..samt företar mig en lång entimmespromenad på Gärdet i solen på lunchen...
För att på något sätt befästa min position bland de smartaste smarta.

 Eftersom högmod går före fall får nu hela helgen tillbringas barfota och när det inte går, i de fotriktigaste gympaskor som går att skrämma fram ur min garderobs mörka dunkel, för att på enklaste, snabbaste sätt locka tillbaka fötterna från the twilight zone där dom så plågsamt befinner sig just nu ;)

Nu ska jag halta bort till soffan och lägga fötterna på en kudde i högläge ;)


Ha nu en fab fortsättning på lördagen
PussåKram
Krutan the fakir

8 kommentarer:

 1. Jisses, vad jag känner igen mig, skrattade högt... precis vad jag behövde just nu. Driver en butik i en liten ort. Denna vecka började med en upptinad frys hemma, ett uppsagt hyreskontrakt på min butik och idag akut slamtömning på butikens toalett...
  Kram och ha en fin lördagkväll... life is beautiful...
  Pia

  SvaraRadera
 2. i love watching your blog, you always have so nice pictures :))
  but i dont understand what you write.. :((
  wish you a lovely weekend, i love converse, svenja

  SvaraRadera
 3. Snygga skor....vårfina!

  Trevlig Lördag
  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Hi,
  I was looking forward to my visit today to see what you would share.
  My daughter is a big fan of converse sneakers so I have them all around the house.
  love the white ones in your picture and great picture to.
  rita

  SvaraRadera
 5. HAHA...ja du är ju för rolig...och duktig på att få ner allt på pränt så att man verkligen ser allt preciis framför sig, liksom! Fortsätt så! Känner dig ej, men läser alltid dina inlägg med stor behållning.
  Mvh Jeanette i Ängelholm

  SvaraRadera
 6. hahahahahhahah..... :) Du, får jag tipsa om en tävling hos mig? Annars ta bort detta :)

  http://studiokarin.blogspot.se/2012/03/tavling-vinn-en-rossy-lampa.html

  mvh Karin

  SvaraRadera
 7. Haha :) ja det är inte lätt att välja rätt skor när man ska gå långt. Jag är också en sån som får ont i fötterna, blåsor, skavsår om skorna inte är riktigt ingådda. Converse trodde jag med skulle vara ett bra val en gång... tills jag fick benhinneinflammation. Läkaren sa att det var väldigt vanligt med benhinneinf. och ryggproblem nuförtiden p.g.a att många använder converse.

  SvaraRadera
 8. Haha, så knäppt det kan bli =)

  Hoppas dna fötter kryar på sig/Jenny

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin