lördag 3 mars 2012

Rätt läge..

 
Gina tricot jeans stövlett scorette
Skor: Scorett, Jeans: Gina Tricot

Japp, då sportar man en käck träningsvärk idag då ;)
Benen uppvisar tydliga problem med att förflytta mig från sittande till stående läge såhär dagen efter första löpträning och Lasse kikar skeptiskt på mig varje gång jag en aning demonstrativt stönar när jag reser på mig och det nappar inte alls när jag fiskar efter lite medkänsla, ingen tycker särskilt synd om mig faktiskt ;)
Då tog jag tog jag saken i egna händer och tyckte lite synd om mig själv och bjussade mig på ett besök i en skoaffär idag.. och tänk så glad och munter jag blev med ens, I shit you not, det där med nya skor är skitbra och när jag nu har klapprat omkring en stund med dom nya skönheterna på fötterna här hemma så har jag minsann inte lika ont i låren längre, nej vet ni vad, jag tror faktiskt att dom botade träningsvärken ;) det får dock inte bli någon vana att bota värken på det sättet eftersom träningen tenderar att bli alldeles för kostsam på det viset.. det är lite synd egentligen för tänk så mycket roligare det skulle bli att löpträna då.. ja? ;)
Nu är det ryggläge i soffan och Melodifestival som gäller resten av kvällen, kan eventuellt bli en del dregel på soffkuddarna också eftersom jag är lite sliten och trött idag... det kan hända att jag och Johanna gick lite bananas på Mojitosarna på Harrys i går kväll ;)

Ha en fab lördagkväll
Hugs
Krutan

2 kommentarer:

 1. Snygga skor. Ja du första löparrundorna hör av sig dom..hua!

  Kram Marina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jaaru Marina det gör dom verkligen men det är bara att kämpa på, jag vet att det går ;)
   Ha en skön kväll
   Kram Karin

   Radera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin