onsdag 25 april 2012

Att älska teknikens under
Nu är den här, den lilla teknikälsklingen ;)
Det här med dygder, det är helt enkelt inte min grej.
Nej tråkigt nog, för om man är nyfiken och slår i ordböckerna så finner man följande definition på ordet dygd,


betecknar ett moraliskt eftertraktansvärt personligt karaktärsdrag


förstår ni va va?
jamen vem sjutton vill inte att folk ska säga så när dom talar om en i fikarummet..
Ni vet Karin, (här skulle dom göra en konstpaus) hon med de moraliska eftertraktansvärda karaktärsdragen.. och alla skulle nicka införstått och förstå precis vem man pratar om.
Det skulle vara vackert
Har man inte stillat sin nyfikenhet så kan man fortsätta att läsa om begreppet dygd och olika teorier omkring det och då snubblar man otvivelaktigt över ord såsom,
måttfullhet, ödmjukhet, tålamod
Ja, ni ser ju,  jag är totalt rökt!
Något som jag däremot har gott om är pannben och envishet ;)
Igår kväll när jag skulle fixa lite snajdiga grejer på bloggen visade jag prov på min förtjusande personlighet och den totala avsaknaden av ens den minsta lilla tillstymmelse till dygd. Jag demonstrerade på ett mycket kvinnligt och fint sätt, alla mina tekniska skills och min naturliga fallenhet för html och css och alla grannar förstod vilken fin och kompetent människa jag är när jag i blint raseri skrek


Jag haatar html-kodjävlaskithelvete


En av mina finare stunder tyckte Lasse ;) 
Men nu finns dom där,


Gilla-boxen till Facebook uppe till höger och bloggens facebooksida är up and running!


Att jag fortfarande inte har lyckats infoga nytt teckensnitt i blogg-koden utan bara åstadkommit en låsning så att man inte kan ändra teckensnitt alls, det är bara en liten miss i planeringen men nu får jag ju nöjet att demonstrera mina finaste sidor en gång till ;)


Ha en skön fortsättning på dagen!
Kramåpuss
Krutan

1 kommentar:

  1. Som vanligt en upplevelse att läsa ditt inlägg!!
    Du är bara sååå härlig!!

    Kraaam Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin