fredag 13 april 2012

Att äntligen ha fredag!

Du ser lite berusad ut sa Lasse, Jamen jag kanske är så jävla glad att det är fredag, ja inte vet jag, det kan vara en give away att det är rödtjut i glaset också ;)


Tjing Tjing nu är det FREDAG!
Favoritdagen på hela veckan, slår alla andra dagar med hästlängder! Man blir utsläppt ur ekorrhjulet och kan freestajla lite, sitta framför datorn, surfa bland roliga bloggar och sjunga duett med Rod Stewart till exempel.
Vi sjunger bland annat, The way you look tonight, It had to be you, I´ll be seeing you, Moonglow, Until the real thing comes along och andra trevliga låtar från albumet The Great American Songbook, man kan hinka rödtjut och ropa påfyllning när det tar slut eftersom vi köpte en vinbox idag, Äh skit i flaskorna vi tar en box istället.. ingen risk att vi inte gör slut på den, ropade jag till Lasse tvärs över systembolaget idag och han skämdes lite.

Idag har vi jag haft kul på jobbet må ni tro, vi jag har varit fredagsflamsiga och skickat jätteroliga mail och skrattat så mycket att jag gjort grisljud och nu hoppas jag innerligt att mina kollegor på andra orter har humor, det hoppas jag verkligen för mailen var riktigt roliga, ungefär lika roliga som när jag var fredagsflamsig på en onsdag och det visade sig att kiropraktorn faktiskt hade humor, jag håller tummarna ;)
Vi har också haft en näradödenupplevelse på kontoret idag, det var nämligen så att i morse upptäckte någon att kaffet var slut, ja jösses.
Ni vet, jag jobbar ju i en statlig instans som tränar för krig va, sover i tält, målar svarta ränder i ansiktet, har coola kläder och kängor och gör andra tuffa saker.. men hörni nu snackar vi nödsituation
for real
inget kaffe
Verksamheten avstannar, ingen kan jobba, alla är totalfokuserade, lösningsorienterade, pratar i mun på varandra och pekar med hela handen, vi får besök, ett stort möte, folk kommer från andra orter, de flesta kommer från samma hus vi sitter i och från huset 500 meter bort och vi har inget kaffe, I rest my case, katastrofen är ett faktum, vi sitter ca 50 personer i huset och ingen har sett till att det finns kaffe..
I shit you not.
Redan kl 9.30 var situationen under kontroll tack vare en handlingskraftig ung man i min ringa ålder. Han kom bärande på en ansenlig bunt kaffepaket och gjorde en teaterviskning in till mitt kontor att nu kunde jag hämta kaffe om ca 10 minuter och på vägen tillbaka teaterviskade han att nu var det nog bäst att jag skyndade mig för kaffet hade runnit igenom nu, och visst hade han rätt, det var en regelrätt myrvandring genom korridoren när folk fått vittring på kaffet.
Det var nära ögat såhär fredagen den trettonde ;)

Nu tycker jag att vi ska ha lite skoj eftersom det är fredag efter en tjock jävla skitvecka och därför tänkte jag liva upp livsandarna lite och tipsa om en del roliga bloggar, som i alla fall jag tokskrattar åt. Det kan ju hända att jag är hopplöst efter och att ni redan har läst dessa hur länge som helst, men här kommer dom.. 
*ropar på påfyllning*

Vansinnigt rolig, vill ni skratta så ska ni läsa den här bloggen!

Underbar! Löv it
Ni som också gillar böcker, you better read this!

Roligt roligt roligt

Ha en fab fredag!
Tjing
Krutan

2 kommentarer:

  1. Hahah det syns verkligen att du är glad ända in i ♥ på bilden!

    kram CC

    SvaraRadera
  2. Jag känner ju inte dig...men du behöver inte bli rädd ;) Vilken vacker bild på dig! Den utstrålar glädje och självförtroende. / Annica

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin