torsdag 12 april 2012

Att bli rastad
Alltså det här med mat och så, det är inte så himla lätt. Man sitter liksom hela dagen på jobbet och hoppas att man på något mirakulöst sätt ska slippa laga mat när man kommer hem, att någon annan ska göra det och göra det bra, gärna bättre än en själv eller att man kanske inte ska behöva äta alls just idag för att kroppen på något märkvärdigt sätt inte behöver mat över huvud taget, just den här dagen. 
Det brukar aldrig fungera särskilt bra det där, att stoppa huvudet i sanden och låtsas som om det regnar. 
Nej man jag är alltid lika hungrig när vi kommer hem från jobbet och idag är jag lite tjurig för att jag förträngde det hela, totalt blockade tanken redan på morgonen och inte hade framförhållningen att ta fram något ur frysen innan vi åkte till jobbet i morse, för nu har jag, helt på egen hand ökat insatsen något så att det är ytterligare lite krångligare än vanligt att laga mat, jag faller liksom på eget grepp, gud vad skönt det skulle var att kunna skylla på någon annan ;) 
Sådana här dagar när man inte ens är sugen på mat är det helt hopplöst att hitta på något kulinariskt och smarrigt mästerverk som får änglarna att brista ut i lovsång, nej en burk makrill och ett kokt ägg så skulle jag varit nöjd med middagen idag ;)

Det är tur att vi har skogen så nära att Lasse kan rasta mig där ibland när jag blir för outhärdlig och promenaden idag resulterade i hemlagad pizza, inget dåligt resultat, det blev till och med kvar till matlåda i morgon, check!

Och hörni, imorgon är det freedag, bästa dagen på veckan, jajemen fram med rödtjutet ...kan vi ropa då ;)

Pussåkramåsovgott!
Krutan

2 kommentarer:

  1. Hihi, känner precis igen det där, men här händer det flera gånger i veckan! Pust blir så trött på mig själv, och nu när man inte bara har sig själv att tänka på heller.. Hemlagad pizza lät ju mums! Åh jag jobbar imorgon kväll och lördag dag så jag får hoppa över rödtjutet, men lördag kan inget stoppa mig! ;)
    Trevlig helg! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Samma här, fram med rödtjutet alltså och till det blir det fajita på färdigrillad kyckling, också latmansmat ;) Ha en trevlig helg! Kram Eva-Lena

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin