torsdag 5 april 2012

Att ha en skön helgDå var det dags för lite ledighet då, det är inte fy skam, det säger man inte nej till, nej absolut inte.
Jag började så smått igår.. det kändes lite som fredag redan då faktiskt, idag känns det också som fredag och det är verkligen ingen dålig deal att ha tre fredagar på en vecka ;)
Igår hade jag fredag eftersom vi har jobbat halvdag idag och då räknas ju inte arbetsdagen idag riktigt, eller vad tycker ni.. man hinner tidredovisa, köpa ett par grejer till några kunder, dricka förmiddagskaffe, skratta en hel del, svara i telefonen och sen ska man åka hem igen ;)
Det är ju ganska skönt att jobba halv dag, komma hem vid lunch, äta lite rester från fredagsmiddagen på onsdagen och sen gräva djupt i portföljen med social skills och somna dreglande på soffan mitt på dagen och vakna till liv av att man ligger och snarkar...
m i t t  p å  d a g e n
Det finns inte mycket som slår den känslan, inte mycket alls.. neej faktiskt inte..
Idag har jag fredag för att vi de facto är lediga i morgon och det är lite fredagsmat på agendan, mys i soffan, packning för helgen och sen sova minst 8 timmar, I rest my case ;)
Och vet ni, i morgon är det ju faktiskt fredag!
Och idag mina vänner, eftersom det är en av tre fredagar vankas det grillisar och rödtjut och ett avsnitt av den skitspännande serien Revenge på Tv3, ni har väl inte missat den!?

Nej hörni nu hör jag hur det mumsas för fullt inne i vardagsrummet, det är bäst att jag skyndar mig innan Lasse proppar i sig alla chips själv för vet ni hur gott det är med grillisar när man varit utan i flera månader.. ja det är nära nog en gudomlig upplevelse, änglarna brister ut i lovsång, jag lovar ;)

HA EN SKÖN OCH GLAD PÅSK ALLIHOPA!
Kram Krutan

3 kommentarer:

 1. Låter supermysigt!!

  ha en underbar påskhelg
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Låter mysigt ! Nu har ja gått på helg..så skönt.
  Glad påsk
  Kram marina

  SvaraRadera
 3. Hej Hopp! Jag tittar bara in för att önska en riktigt god påsk, STOR Kram Petra

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin