onsdag 11 april 2012

Att ha VårVåren och i synnerhet April, är inte min bästa tid, jag är trött och blek, ja så blek, att jag smälter in i färgen på de nya fina vita väggarna på jobbet, det är tur att jag har rött hår, svart kavaj och blå jeans på mig annars skulle man inte se mig alls när jag smyger runt i korridorerna,  jag är lite som osynliga mannen fast kvinna.
Numera bär jag också, ytterst klädsamt såg jag i en spegel jag råkade gå förbi idag, mascaran under ögat istället för på fransarna där jag är helt säker på att jag la den i morse innan jag åkte till jobbet. Jag måste tydligen ha jobbat så hårt och koncentrerat under dagen idag att den ramlade av och landade på den blåaktiga lätt påsiga huden under ögat som envisas med att vara maxat framträdande på eftermiddagen, och liggande där framhäver mascaran den sjukliga färgen på ett synnerligen osmickrande sätt.
Jag ser ut som om jag inte sovit på tre dygn, typ.. eller aldrig. Jag som trodde att folk tittade på mig för mitt flashiga fashion statement med den svarta kavajen, fashionista som jag är. Nu vet jag att det är för att jag ser ut som en vandrande död, det känns ju bra, att veta menar jag, så att jag inte går omkring hela dagarna och tror att folk tycker att jag är snygg.


Nej idag är jag inte på särskilt bra humör, allt suger, folk är idioter, jag ser ut som skit och vill klä mig i svarta kläder och måste undertrycka impulsen att peka finger åt hela världen hela tiden och jag är jävligt sugen på pannkaka. Lite mer mascara under ögonen så kan jag sitta och se svår ut när jag proppar ansiktet fullt av pannkaka och pekar med långfingret åt hela världen.
Tur hade jag, eller snarare Lasse kanske, eftersom det låg ett paket och väntade på mig när vi kom hem från jobbet. Lite välbehövlig distraktion med trevliga sminkprylar så att Lasse slapp slösa tid på att vässa tänder med mig utan ostört kunde steka hundra pannkakor eller så.
Kanske, men bara kanske, skulle jag ha köpt en ny mascara istället.. 


Ha en skön onsdag
Hugs
Krutan

3 kommentarer:

 1. Tack! Det där skrattet behövde jag :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha:)
  Tack!
  Kia

  SvaraRadera
 3. Åh, jag hoppas att solen lyser riktigt fint på dig framöver så du får rosiga kinder och solsken i blick ;-)

  Birgitta

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin