söndag 22 april 2012

Att plötsligt ha det

Här hemma i den fabulösa lägenheten har vi haft två stycken stora tallrikshyllor som har flyttat runt runt i hela lägenheten och det enda vi hittills har använt dom till är, dammsamling och styrkelyft, alltså lyft med stor tallrikshylla, har ni provat det?
Gör underverk för gäddhänget ;)
Nåja dom har väl för det mesta stått och skräpat inne på Johannas rum och hon har med ohöljd förtjusning kryssat runt dom och flyttat på dom de sällsynta gånger hon har varit hemma, not, varsågod Johanna det var så lite, nu slipper du gäddhänget till beach 2012, tacka Mamma nu ;)
Men nu förstår ni, igår hade vi en sådan där dag när vi inte gjorde något annat än satt i soffan och... ja inget annat och det är ju då det brukar hända. Jag har hållit den kreativa delen av mig inom väldigt snäva gränser, rent av undertryckt, ganska länge nu eftersom jag tycker att det är skönt med ordning och reda och dessutom har det varit väldigt mycket på jobbet och därför har jag inte haft särskilt mycket energi till annat, på fritiden.
Nu har det ju börjat gnissla igång och snurra lite smått uppe i kontoret eftersom vi ska få ett nytt rum.. och helt plötsligt igår när jag satt och slappade framför tvn kom jag på vad vi ska göra med tallrikshyllorna, man måste ju faktiskt inte ha tallrikar i dom. Inte bara böcker heller, man kan ha allt möjligt krafs i dom, och ja varför inte, foton bilder tavlor.
Plötsligt for jag upp ur fåtöljen och ropade
Jag har det!!
Lasse såg frågande ut medan jag for runt och lyfte omkring grejer, rev i skåpen, plockade ner foton från väggarna medan jag mumlade upphetsat med mig själv
mummel mummel, du vet ju hur vi inte har fått till månborden riktigt.. mummel mummel
Eeh va?

Och ja, jag tror att det blir bra, kanske måste vi köpa en ny soffa också och en matta kanske men ja jag tror det blir bra ;)

Ha en skön fortsättning på söndagen!
Hugs
Krutan

6 kommentarer:

 1. Där sitter dom jättefint med snygga kotraster i svart och vitt och vackra möster.

  Me like!
  Kram och en fin Söndag!
  Marina

  SvaraRadera
 2. Jättefint!
  Jag har också satt upp en tallrikshylla idag. Bilder på min blogg...

  Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Jag ser det! Du har det! Ser fram emot fler bilder. Ny matta brukar behövas vid sådana här tillfällen. Nu har du fått mig att fundera i helt nya banor.

  SvaraRadera
 4. Jättefint...nu vill jag också ha en tallrikshylla, var får man tag på det ikväll? var?
  Läser din blogg ofta och skrattar gott, du är en riktig pärla.
  Ha det
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Jag kan se framför mig hur du håller på (hihihi) man får sig alltid ett gott skratt när man läser dina inlägg.
  Ha det nu så bra.

  / Susanne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin