söndag 29 april 2012

Att lufta sig lite

 Idag har jag fått åka på lite utflykt må ni tro.
Nästan hela vägen till Nykil minsann, till Billa Gård och Country Interior Scandinavia ;)
Jag har varit ute och luftat Lasse och bilen en liten vända eftersom jag är på jakt efter snajdiga grejer till balkongen. Vi har redan kommit överens, jo det är säkert, om att göra trägolvet själva eftersom det blir så jäkla mycket billigare än att köpa färdig trätrall, en tredjedel av kostnaden, vilket ger två tredjedelar över att spendera på annat, gillagilla. Nu ska vi bara se till att vara på plats på Byggmax under öppettiderna. Det verkar vara svårt att få ihop det, jag menar, dom har ju ändå bara öppet sju (7) timmar på helgerna... hur svårt kan det va, man måste vara antingen fett sölig eller kopiöst upptagen för att missa det fönstret, än har vi inte hunnit och jag vet inte vad det säger om oss men skam den som ger sig ;)
I morgon har dom öppet mellan 7-19 och Lasse bekräftar att han nog tror att vi hinner ;)

Nu ska jag gå ut och rensa lite på balkongen och drömma mig bort bland alla fina saker jag har sett idag, jag måste ju vara redo när trallvirket kommer :)

Ha en skön dag i solskenet!
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. Även du Karin ! Jag var också där för första gången . Jag är salig !! Så häftigt ! Ville köpa allt! Kram på dig Bitte

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin