söndag 15 april 2012

Nordiska Trädgårdar


Hej på er alla Söndagspraliner!
Idag har vi varit utsocknes på utflykt igen, tänk vilken tur jag har som får luftas lite ibland ;)
Lasse och jag har varit i Stockholm på lite förnöjelse och besökt Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.
Har ni varit där i år?
Vad tyckte ni?
Jag tycker så här.. ni som tror att ni missade något, var inte ledsna, för det gjorde ni inte!
Mässan var, eeh.. mindre?
Var den det? Jag vet inte, men det kändes så i alla fall...

Alldeles, alldeles, alldeles för lite inspirationsmontrar..
Till och med Zetas var hm, bara.. sådär.

Alldeles för många montrar med gräsklippare, visst det hör trädgårdar till, det ska gudarna veta och i synnerhet jag eftersom vi har 3500m2 gräsyta som ska klippas, företrädesvis med något större och vassare än en sax, men ändå.

Avloppssystem för hus.. ska väl ändå vara på typ, ja inte vet jag.. hus och hem och bygg och snickra-mässan eller nåt. Jo jag vet, det är i trädgården man gräver ner dom, men ändå.

Sen har vi alla dessa pooler, whats up med dom, det måste vara en oerhört lukrativ bransch.. När bomässan kommer till Linköping består halva mässan av dessa plastpoolsmontrar, halva mässan I shit you not! Nu har dom lyckats nästla sig in på trädgårdsmässan också, ni ska få se nästa år har dom tagit över..
Jag vet, jag vet, man kan ha dom i trädgården, men ändå.

Jag försökte fånga det fina som fanns i de få montrar som var intressanta, och ser ni något alldeles alldeles fantastiskt fint fastnade på bild också ;)
Jag ser lite gravid ut men jag kan försäkra att så är inte fallet, jag har nog bara ätit för mycket tacos, om man nu kan det, jag tvivlar, och typ druckit för mycket vin.. eller nåt ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan och göra Lasse sällskap. Han sitter och ropar och tjoar och ibland sjunger han,
Heja Brynäs, Hejaheja Brynäs ;)

Ha en skön fortsättning på söndagen!
Kram Krutan 3 kommentarer:

 1. Många samma bilder som mina..
  Jag tyckte också det var mindre i år.. för mkt maskiner och annat..

  Sjunger ni än? Har ingen koll på Brynäs;)

  Marie

  SvaraRadera
 2. Herligt att läsa din "friska blogg" och inlägget från Trädgårdsmässan. Hade gärna varit där, men icke sa nicke denna gången gick det ej.
  (Ps- Bli inte ledsen på mig nu, men ordverifiering är ett herk! Det går mig på närvena... lika mycket som tekniska prylar och gräsklippare på mässor för trädgårdar... vad tycker du om ordverifiering?)
  Ha en fin fortsättning på veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, vad roligt att du gillar att läsa det jag skriver!
   Jag kan också tycka att ordverifiering är lite tråkigt men tyvärr nödvändigt för att slippa spam. Slapp jag bara sitta och ta bort automatgenererade meddelanden från alla möjliga och omöjliga ställen varje dag, så skulle jag inte ha verifieringen, jag hoppas att du förstår att det inte är för att vara besvärlig mot alla er fina läsare :)
   Ha en skön vecka!
   Karin

   Radera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin