fredag 27 april 2012

Att äntligen ha fredag

 Äntligen är det fredag och jag, Lasse och rödtjutet sitter och väntar på att pajen ska bli färdig i ugnen, förhoppningsvis lagom färdig och inte bränd till oigenkännlighet liksom korvarna och för all del gratängen jag gjorde i tisdags också som var en flygande jacob wannabee, nåja det var inte någon större fara med gratängen, den var bara lite extra färdig ;)
Den här gången har jag dock koll ;)
Jag och Norah Jones sjunger duett och funderar på växter till balkongen.
Efter jobbet idag åkte vi till Blomster Torget och kikade på blommor och i deras sydländska växthus var det sommarvarmt och humlorna var stora och brummade och växterna var så stora och.. och.. somriga
Jag längtar verkligen efter sommar och värme och har en del planer på hur vi ska få den tråkiga balkongen sådär inväxt och loungehärlig. Det som återstår är att förankra dessa idéer i leden och jag har ju några dagar extra på mig eftersom vi har tagit långhelg nu. Vi är nämligen lediga på måndag och det betyder att jag har hela fyra långa, sköna, lediga, härliga dagar att tjata hål i huvudet på min favoritmilitär ;)

Ha en fab fortsättning på fredagen
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. SÅÅÅ fina bilder:) Jag följer nu dig & din sköna blogg på FB.

    Vill du se härliga bilder från botansika i GBG, då kan du kolla in min blogg:)
    Ha en kanonvecka.

    LOVE Maria på inredningsvis

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin