måndag 30 april 2012

Skogens Drottningar
Två älgkor med fjolårskalvar hälsade på oss ute i stugan idag.
Jag såg dom när jag kom med bilen och jag tvärstannade på grusvägen medan det ylade i huvudet..
Kamera!!.. Kamera!!
Jag började rota fram iphonen innan jag kom på att jag faktiskt hade den riktiga kameran i baksätet i väskan och snabbt som ögat lyckades jag riva fram den och byta objektiv med hysterisk hastighet.
Jag klev ur bilen och gick så nära jag vågade utan att behöva gå över diket eftersom jag inte ville vara på fel sida och bli tvungen att hoppa över det ifall jag skulle bli jagad av ilskna älgar lite sådär oförhappandes ;)
Dom var inte särskilt rädda, bara lite vaksamma men det blev lite spännande när den ena kon tyckte att jag blev lite för närgången och tog ett par steg mot mig, då blev jag lite svettig på överläppen och funderade om jag på allvar skulle hinna springa till bilen om hon skulle sätta iväg.. dom är ju rätt så stora och rätt så snabba...

Jag hade tur, hon tyckte tydligen inte att jag såg så farlig ut ändå för dom stod kvar länge och gick inte iväg ens när jag körde därifrån med bilen.

Nu ska jag göra gå ut på balkongen och klappa lite på våra fina plankor som ligger och väntar på att få bli trall, jodå vi hann innan ByggMax stängde idag ;)

Ha en skön kväll
Kram
Karin

2 kommentarer:

 1. Oj, vad häftigt!

  Ha en skön solig dag!

  Marie

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har följt din blogg en längre tid, (ja..jagvetismygintemeningen)Jag tycker du skriver så himla bra och roligt. Har ofta läst högt för älskade maken. Kika gärna in till mig, har lagt till dig på en award lista.
  Ha det så härligt
  Lisa

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin