måndag 21 maj 2012

Att vara fem år yngreDe personer som säger att ansiktsbehandling är skönt har aldrig provat en age smart-behandling, nej det kan dom inte ha gjort det vet jag, och ser ni snoken ojojoj vad den fick ta stryk men i morgon är den förhoppningsvis snygg som få ;)
Här sitter jag nu efter två timmars ansiktsbehandling och är bara nyss fyllda 39 igen eller nåt, iväg åkte den trötta gamla gnällspiken på runt 44 och hem kom en fem år yngre rödnäst brutta som studsade fram i köket, gestikulerade vilt med pekfingret runt runt framför ansiktet och ropade åt en förbryllad sambo,

se´ru se´ru.. nåt speciellt, nåt nytt.. kolla´rå kolla´rå!

Eeh, jaa du har fler fräknar... ?

Nejnej det är vårsolen, inte det, kolla igen... (gör en cirkelrörelse runt ögonen)

Eeh.. är det nåt med ögonbrynen... ?

Jajaja jag har ögonbryn...!

ö g o n b r y n

Fancy stuff!
Har alltid varit skitfeg och inte vågat färga brynen eftersom jag har så ljust hår. Jag är ju egentligen väldigt mörkhårig så det borde inte se konstigt ut men ni vet hur det är när man är van vid att saker och ting är på ett visst sätt.. ja och mina bryn har varit lite i blekaste laget, passat bra till rött hår har jag tänkt. Man vill ju heller inte riskera att se ut som en dragqueen eller att folk ska tro att man råkat krocka med en hamster i hög fart, nej det räcker gott med att man är lite dramaqueen, vi behöver inte gå all in.

Nu hände det sig så att jag fick bryn- och fransfärg på köpet (erbjudande i maj) och efter en hel del lock och pock bara lite övertalning föll jag till föga och nu är jag helt begeistrad i mina nya ögonbryn som syns och är hela och det faktum att jag faktiskt fick fler fräknar, han gissade inte så fel faktiskt men det är väl för att den där age smart-behandlingen bokstavligt talat frätte bort allt skit framför som skymde fräknarna. Om jag ska göra om det igen? jahaani det kan ni skriva upp jag är ju alldeles rosa och blank och ren och ser väldigt väldigt pigg ut och vem vill inte se ut på det viset.. ja pigg då alltså för hela den där rosa blanka grejen är ju inte så smickrande ;)

Nu blir det lite mat på balkongen, premiär för i år, äntligen är sommarvärmen här!

Ha en skön kväll!
Hugs
Krutan

2 kommentarer:

 1. Ja du ser superfräsch ut!! :0))
  Häärligt!!

  Ja här har vi +28 grader och sooool, alldeles underbart! :)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt, och fräscht. Vad var det för behandling och var?/Annika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin