fredag 11 maj 2012

Att ha veckans sämsta dag

Den här dagen började så bra. Den hade så mycket som talade för sig bara genom att heta fredag, ni vet, bästa dagen på hela veckan, fredagsmys, Lallerstedts vitlöksdressing, rödtjut, och idag skulle vi slå till med lite grillning, prognosen såg ovanligt bra ut, ja?!

Sen hade vi möte på jobbet och nu är jag inte så överförtjust längre. Skitkul, jag kan säga så här.. jag är inte skitpepp idag eftersom jag ska göra två personers jobb till en persons lön och en persons arbetstid och dessutom regnar det... fortfarande, och är bara 11 grader varmt men hey det är i alla fall plusgrader man får vara glad för fan så lite nu för tiden, herregud var är värmen. Inte ens kvällsblaskorna spyr ur sig några braskande väderrubriker längre för hur många nummer säljer löpet:
"så här skitkallt och regnigt blir det där du bor i helgen"
Nej jag skulle inte tro det..
Till råga på allt är det jag som har lagat maten idag, alltså varit grillmästare och vi vet ju vilka meriter jag har i den vägen, ja så klart blev köttet lite extra färdigt men jag hade god hjälp i
"att vid sidan av matlagning ha andra intressanta och uppslukande sysslor för sig"
Jag läste en bok och Lasse meckade med vårt nya modem och helt plötsligt börjar vi båda sniffa i luften..
Nej vet ni vad den här veckan kan jag inte bärga mig tills det blir lördag, förhoppningsvis bästa dagen just den här veckan och på agendan står städning jomen det brukar ju alltid liva upp livsandarna lite extra, eller så skiter jag högaktningsfullt i dammråttorna för dom har ju inte gjort någon människa glad..


See U Soon!
Hugs
Krutan

1 kommentar:

 1. Hahaha Du förnöjer åtminstone MITT liv!!! :))
  Du skulle skriva en bok, tjejen!!!
  Jag köper den på studs!!!

  Hoppas din lördag blir bättre!!
  Kramis Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin