tisdag 1 maj 2012

Badrumsinspiration
Hallå alla godingar!
Så härligt att ha fått vara lite ledig och vilken ledighet, vilket kanonväder, det har man ju inte varit bortskämd med, nej verkligen inte.
Vi har haft sommar, ja snudd på i alla fall, här i två dagar och vi har haft lite skönt torphäng. Jag har till och med varit så pass pepp på den stundande tiden av byggnadsvård och renovering av fallfärdigt torp, att jag faktiskt dristade mig till att titta på alla typ tusen, nåja kanske inte tusen men väl fem, fönster som ska kittas färdigt den här sommaren ;) Plus den där fönsterrutan som sprack som jag måste kitta ur också.. ehe, den väljer jag dock att inte tänka för mycket på..
Då får vi se då Gudmundson om det kanske blir lite klirr i kassan i sommar igen ;)

En sak som jag längtar en del efter är ju att få färdigt någon form av badrum eftersom vi idag har utedass och ett astrist fristående hus där duschen finns. Visst det går väl bra, men det skulle onekligen underlätta om man inte behöver fundera över var alla flugorna är när man sitter på toa ;)
Förutom flugorna så funderar jag en del på badrumsinredning också. Det är ju fint med alla gamla skåp och så men jag är en sucker för funktion så det blir nog nya skåp eller varför inte en hel drös med lådor. Nu behöver vi ju inte ta några hysteriskt förhastade beslut i någon som helst närtid eftersom det inte ens finns ett golv där badrummet ska vara och inte heller några fönster eftersom den där fönsterhantverkar´n verkar ha gått under jorden ;)
Så här såg det ut förra året den här tiden, och likadant ser det ut i år den här tiden, alltså skyndar vi långsamt med besluten liksom med byggandet, ja snigelfart liksom.

Detta ger ju en del tid till surfande efter badrumsinspiration på nätet, gillagilla, och bilderna ovan har jag hittat på en sida för badrumsinredning
Vem skulle inte vilja vakna till ett sådant badrum, shit vi kanske kan slå ut hela ytterväggen, why not, jag kittar så gärna tusen fönster till kanske, om jag får ett sånt badrum..
och lite snajdig elektronik dessutom..
I rest my case!
Nu mina söta vänner ska jag gå och visa min goda vilja och kanske också visa en hjälpande hand eller två eftersom Lasse håller på att roa våra grannar med sågning av trallvirke på balkongen.. yey nu blir dom glada ;)

TjingTjong!
Hugs
Krutan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin