onsdag 23 maj 2012

Att tänka i höger- eller vänstervarv

Jag måste i alla fall erkänna att jag får lite hjärtklappning av dödskalleskorna (första och andra paret) och dom jätterosa skorna från HM :)I morse när jag skulle klä mig för dagens runda i ekorrhjulet upptäckte jag till mina fötters stora fasa att det inte finns några sommarskor utan klack i min sommargarderob i år.
Hur kommer det sig att jag har gått totalt bananas på alla dessa fantastiska underbara snygga heels för sommaren 2012 och inte ett enda par, jag upprepar..
inte ett enda par
...som i, noll, nada, inga alls what so ever, sommarskor utan klack att ha när fötterna ömmar och det är varmt och fötterna svullnar under skrivbordet, i bilen, ute, ja typ överallt.. eller för den delen när man vill vara lite casual eller helt enkelt bara bekväm..

Det är lite som Albert Engströms gamla slagdänga från 20-talet, Kräftor kräva dessa drycker, fast för skor, Sommarvärme kräva dessa skor, och då inte med hänvisning till skor med 12 centimeters klackhöjd. Nej någon söt liten ballerina eller två hade inte suttit helt fel eller varför inte en sval tygsko eller två?
Jag lyckades dock skrämma fram en stackars överlevande sko utan klack från förra året som skymtar där längst bort i periferin. En brun sandal, kanske inte det allra roligaste och bästa att ha på fötterna när man jobbar på kontor fast vad bryr jag mig om det eftersom jag tydligen ska gå hela sommaren i högklackat!

I det här läget är man är ju frestad att fråga sig om jag verkligen tänkte hela varvet runt den här gången, men å andra sidan kan vi väl alla vara överens om att det framgår med all önskvärd tydlighet att jag förmodligen inte tänkte över huvud taget ;)

See u soon
Hugs
Krutan

Bättre brödlös än skolös eller hur var det nu...

4 kommentarer:

 1. Jösses vilka snygga skor du har!!
  Själv har jag knappt skor med höga klackar, tror inte jag kan gå i såna längre..
  Min ex-man var kortare än jag och sen den tiden har jag inte gått med högklackat mer... Beundrar dig för att du kan gå i såna skor! :))
  Men ett par utan klack skulle kanske inte skada...hihi

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Inte mycket Birkenstock där inte...
  Önskar jag hade några av dina par.. snyggt med klack, men det var längesen jag ägde några..

  Marie

  SvaraRadera
 3. Hur i helsike kan du gå i sånna skor Karin? Det där är ju sånna sittastillochvafinpåstolen- skor... men du, SUPERDUPERSKITSNYGGA är de. Vill också ha! Åtmindstone för att bara visa upp! Bara LITE avis på dig som kan gå i sånna.....fast å andra sidan har vi ju inte mycket asfalt här hos mig och trippa runt på sånna på en grusig gård med med ännu grusigare gångar....ingen hit! Tacka vet jag skogskängor, Salomon promenad, Converse eller just ballerina....Sköööönt! Harebra! /kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Åååå vilken härlig skosamling Karin :0) Jag ska nog också ta mig en bild för ja har samma problem som du ;) Inga sommarskor alls utan typ 10-14 cm klackar men egentligen va ska man med det till.dem ger ju inga snygga ben ;)

  Kram gumman
  /Emelie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin