lördag 5 maj 2012

Jakten på de perfekta balkongmöblerna
Den vilda jakten på balkongmöbler fortsätter outtröttligt.
Så här långt har vi kommit hittills, alltså ingenstans. En endaste sittpuff från IKEA och en shitload av kuddar som vi släpat ut på balkongen för lite reality check angående färger och sånt. Jag skulle vilja ha konstrotting som ser ut som sittpuffen, helst utan att bli ruinerad på kuppen men den har en tendens att kosta skjortan. Det är inte så att jag är kräsen eller så ;)

Vi har också ett fult gul-ish balkong, ja vad säger man, räcke/skydd? i plåt vilket tarvar å det skyndsammaste någon form av täckning.
Vi bollar idéer fram och tillbaka, jag pepprar med bollar, och Lasse är mer som ett plank där alla idéer studsar tillbaka eftersom dom kanske inte är särskilt genomförbara i den verkliga världen där alla andra bor ;)
Jag tror att man kan snickra ihop sekvenser av plank, måla dom och sätta fast dom mellan stolparna som ett tätt staket, det skulle bli skitsnyggt.
Lasse tror inte att grannarna uppskattar plank som står och slår och dunkar mot plåtbalkongen hela nätterna när det blåser, så tänker han.

Det lutar alltså åt att det blir någon form av tyghistoria av markisväv med öljetter, vi får se, förhandlingarna är inte avslutade än och idébanken är långt ifrån tömd på potentiella lösningar, det finns kvar att ösa av ;)
I morgon ska vi avlägga visit hos Ulfåsa Möbler, kanske, kanske har vi tur.

Ha en skön lördag!
Kram
Krutan

2 kommentarer:

  1. Det finns väl någon fotm av vassmattor som man kan ha på insidan tror jag? Men det kanske inte är din grej. Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Hej du!
    Kul att fixa på balkongen, det gjorde vi också för ett par år sedan med trägolv och skydd för balkongräcket ( IKEA hade toppenbra skydd enfärgade Vitt och mörkblått vet jag i alla fall). Det blev stor skillnad och känns verkligen som ett extra rum som vi använder massor.
    Hoppas ni hittar något på ulfåsa de har ju i alla fall stort utbud och vi hittade stor utegrupp till landet där förra året. Ha det så bra kram Petra.

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin