torsdag 31 maj 2012

Att fördriva lunchtimmen


Ingen fara, jag får passera ;)

Härlig miljö för löprunda på lunchen. Avverkade 5,9 km och jag tror nog aldrig att en lunch varit godare än idag eftersom jag före träning hade fastat i 16 timmar, det låter som något hämtat ur en mardröm jag veet, jag tänkte likadant men döm om min förvåning när det gick som en dans, jag flög fram som en... ja, älva är väl inte det första man kommer att tänka på när man ska beskriva mig, nej låt oss nöja oss med att det gick bra mycket över förväntan.
Har börjat med någonting som heter periodisk fasta (intermittent fasting) där man fastar 16 timmar, äter 8 oftast mellan 12-20. Det låter helt galet jag vet men jävlar vad överraskad jag är och det vet ni ju att jag är ju den perfekta att testa detta på, eftersom jag är, hur ska jag säga, så himla glad i mat!! ;)

Ha en skön dag!
Kram
Karin


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hej Karin, vet du vad jag brukar göra när jag blir så där sugen och bara vill snaska från kylskåpet. Jo jag kollar in Anna Skipper och hennes program på 7:an, efter hennes program brukar det bli max lite keso med banan. Hi hi hi, man blir ju skiträdd för all skräpmat, och hon är så smart i hur man ska tänka på allt. Ska nog skriva ut en jättebild av Mrs Skipper och sätta upp på kylskåpet. Jag kan redan höra henne skrika: - Aj aj aj fru Åhlenius, tänk på volangerna runt magen :-)...... Ha en härlig dag. Malin i Söderhamn

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin