måndag 14 maj 2012

Vårruset nästa..Kikar in en snabbis såhär på kvällskvisten. Jag har inte så mycket tid att avvara eftersom jag sitter och laddar inför Vårruset i morgon.
Ja, i morgon är det alltså dags och jag är ungefär lika vältränad som jag var när jag ivrigt viftade med händerna i luften och anmälde mig frivillig, alltså i nivå soffpotatis. Jag har sprungit några kilometer men inte på långt när tillräckligt många för att på allvar kunna tävla, ja inte ens inbilla mig att jag ens ska kunna springa hela vägen. Nu tycker jag inte att det är så mycket att riva upp himmel och jord för utan det ska bli jättekul att göra sällskap med mina kollegor som inte heller är i någon elitlöparform, ta sig runt och sen koppla av med det allra viktigaste, hallå picknickorg! ;)

Laddar gör jag såklart på bästa sätt med det bästa som går att ladda med, rosévin permesanost, lite kindagurka och en bok som får naglarna att dansa dödsdansen ;)

Japp bättre blir väl inte en måndagkväll!

Tjing
Krutan

4 kommentarer:

 1. Lycka till med lufsandet!

  SvaraRadera
 2. Hahaha Bra att ha med en picknickkorg!!! :))
  Det blir säkert kul!
  Lycka till!! :)

  Kramis Tina

  SvaraRadera
 3. Du kommer väl med ett uppdaterande av loppet Krutan?? ;o)))För min del så hade det definitivt varit picnickorgen som hägrat. Hade nog också försökt fuska mig fram till den, för nån löpardrottning blir det inte av mig!

  Visst finns det en chokladblomma :o) Helt underbar och doftar...ja så klart 'choklad'. Verkligen, inte så där halvdant...utan verkligen choklad. Me like!! Men förra året fick jag löss på min. Små ättriga, som vägrade lämna chokladlandet hur jag än bar mig åt. Tillslut åkte den i soporna. Men i år ska jag lyckas bättre :o) Så lycka till med din med!!

  Ha en härlig långhelg!!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Hoppas det gick bra att springa, eller är kroppen i chock?

  Vila och njut av långledigt!

  marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin