torsdag 17 maj 2012

Vacation please

Bild från vår semester i Thailand 2006, Laem sing beach om jag inte missminner mig ;)Jag är på semester.. jag är på semester..
mässade jag inuti huvudet i morse och ville inte öppna ögonen medan jag frammanade synen av en sandstrand med turkost vatten och solstolar för mitt inre öga men det fungerade dåligt för när jag kände efter, låg jag fortfarande i min egen säng med en hjärna på högvarv producerandes stresshormoner en masse medan den oförtröttligt malde på om jobbet.

När jag kom hem igår, ja idag också för den delen så är det en likblek och vaxartad böna som stirrar tillbaka på mig med tom blick i spegeln, hon är dock fantastiskt tjusig i håret efter frissabesöket i går eftermiddag och det är ju lite uppiggande i alla fall, men hon ser för jävla trött ut, snygg i håret men jävligt trött ;)
Nu måste det väl snart vara dags för semester.. ja?
räknar på fingrarna..

7 veckor är det kvar och jag sitter och tittar på våra gamla semesterbilder medan jag försöker göra en kvalificerad gissning, en kalkyl, jag kanske ska skriva en rapport eller kanske till och med göra en jävla riskanalys, huruvida jag kanske kan hålla mig på fötterna i 7 veckor till.. fram tills jag får stänga ner jobbet, strunta högaktningsfullt i allt vad inköp, klassansvar, category management, funktionsstyrning, avtalsinventering och verksamhetsflytt heter och inte svara på ett enda telefonsamtal från upprörda och uppgivna människor som jag, med hela mitt väsen vill hjälpa men inte kan eller får.

Nej vet ni vad, för att råda bot på denna bittra utslitna trötthet är det nog dags att börja planera för semester 2012. Vi har pratat om att bila i Europa men jag vet inte längre, till och med det känns för jobbigt och bilden ovan ser så väldigt lockande ut. När vi åkte till Thailand 2006 bokade vi resa på egen hand, vi köpte flygstol och bokade hotell på nätet och sen drog vi iväg hela familjen.
Det var supersmidigt och vi sparade säkert 10.000 kr på att göra så eftersom man i Thailand betalar för rummet och inte per person som man får göra på charterbolagen. Hotellet var det absolut inte något fel, nej tvärt om så upptäckte vi på plats att det var ett jättefint hotell som Vingresor hade i sitt utbud.
Det finns ju en hel del sidor på nätet som jämför resor och jag har hittat en som jämför priser på billiga flyg som jag tycker är bra och fungerar.
Vill ni boka hotell hittar ni en bra sida för hotell i Thailand här den använde vi när vi bokade vårt hotell, det finns alla prislägen från billigtbilligt till jättedyrt :)

Japp nu ska jag minsann gå och rota fram några kartböcker och börja surfa flyg och hotell på nätet, pronto!

Ha en skön helgdag!
Kram
Krutan


Glömde säga, det finns ett par bilder från Vårruset på FB! :)

1 kommentar:

 1. Jag är oxå mogen för semester... :)
  Och jag har bara 4 dagar kvar att jobba... Huraaa!! :))
  Sen går flyget hem till Sverige!! :0)
  Låter kanske inget vidare, men jag får se min familj och mina goa vänner igen och DET är det bästa jag vet... :)))
  Sen har jag ju semester i agusti igen... :))

  Ha en fin helg!
  Hoppa du hittar ett semestermål.. :)
  Kram Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin