måndag 4 juni 2012

Att göra reklam

Vad är det som händer.. helt plötsligt vill jag springa
Det hjälper att vara envis hörni, rätt som det är fastnar det, ja det gör det.


Jag blev lite lite utskrattad på jobbet i torsdags när jag sprungit på lunchen (i den härliga slottsmiljön i förra inlägget).. 

Det var ett sånt där tillfälle ni vet när folk helt enkelt inte kan hålla sig utan brister ut i ett spontant och hjärtligt skratt, nåja jag är ganska robust så jag bjussar på det, det finns väl inget bättre än att kunna glädja sina medmänniskor bara genom att finnas till ;)
Grejen är den att Jag blir alldeles blossande och då menar jag blossande for real, röd i ansiktet när jag anstränger mig. Fejset har en tendens att anta färgen av ett ilsket stoppljus. På steroider. Varje gång.
Promenader (alltså svettiga såna), löpning, cykling, skitsnygga pass på gym, you name it, japp som ett brev på posten, rött stoppljus med ett vitt fält runt munnen så att jag ser lite clown-ish ut ;)
Det här brukar såklart framkalla en del munterhet bland människor som inte vet att jag har den här spontantalangen att lysa upp tillvaron lite extra ;)
När jag var tonåring och gick i skolan var ju såklart det här något av en plåga att efter gympan gå genom korridorerna i skolan.. idag när jag är 40 plus kan jag bjussa på det och därför blev jag lite glad när jag hittade bilden nedan på nätet, den har jag postat på kontoret ;)..men jag tyckte nog att hon ändå var lite söt där hon ligger på asfalten

..så jag bestämde mig för att göra en egen.. (Just hemkommen efter löptur på 6 km)

If you still look pretty afterwards
You didn´t do it right!
Joråserni, så är det.
Hugs
Krutan

3 kommentarer:

  1. Lovley Karin! Röd som en tomat eller eftersvettning som en promenad i störtskur....,thats me! We do it right! =O)

    SvaraRadera
  2. Haha! Kul inlägg. Jag är precis likadan. Blir knallröd, nästan lila i ansiktet. Men när man ändå gör det så är det lika bra att göra det ordentligt eller hur! :))

    SvaraRadera
  3. Dig är det krut i! Jag önskar att jag hade hälften av din energi. Är glad om det blir lite walking nån gång i veckan, har liksom tappat sugen på att springa. Men om man ser så bra ut efteråt vore det kanske något att eftersträva...

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin