fredag 8 juni 2012

Fulufjällets Nationalpark 
  
Idag har vi gått på tur minsann, i Fulufjällets Nationalpark, runt Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall, upp på kalfjället ovanför trädgränsen bar det, världens klättring, skitjobbigt men det var det värt hundra gånger om :)
Jag bröt minsann ingenting, ramlade inte en enda gång, nej jag for fram som värsta fjällgasellen, som en bergsget eller liknande ;)
hehehe not..
Nej jag skrämde nog bort allt levande  i närheten med mitt flåsande och väsande när vi klättrade uppför fjället ;)
Ulla kompade mig väldigt väl och var helt säker på att luften måste vara lite tunnare där uppe, för det kunde ju inte bero på dålig kondis att vi var så nära döden under klättringen ;)
I kväll mina vänner kan jag lova att vi somnar ovaggade, jag känner redan att jag börjar klippa lite med ögonlocken så, nu duschen, sen sängen!

Ha en skön kväll
Kram Karin

5 kommentarer:

 1. Visst är det underbart fint däruppe
  Ha en riktigt skön söndag

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det där såg ut!

  SvaraRadera
 3. Åhh vilka underbara foton du har i din blogg. Du skriver även så¨roligt, så det är svårt att sluta läsa...din blogg ska jag fortsätta läsa. Hittade den ikväll när jag tittade runt på andra bloggar.
  H/Malin

  SvaraRadera
 4. Ett sånt ställe hade jag inte haft något emot att befinna mig på just nu. Bort från allt vad projekt, måsten och dyl. heter!!! Min projekthjärna går fortfarande på högvarv och har inte förstått att det faktiskt är sommarlov nu.

  Ta det lugnt där uppe på backarna nu och ta inte ut dig allt för mycket :o)
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin