tisdag 5 juni 2012

Att vara lite ledig

Nej vet ni vad, såna här jobbiga slitiga arbetsveckor kan ju köra slut på vem som helst.. hehehe.. jobbade i går måndag, ledig resten av veckan ;)
Vilket lyx att vara ledig en vardag, jag blev helt förvirrad och visste inte när affärerna skulle stänga för dagen, men gud vad är klockan, stänger dom snart eller?.. hehehe nej just ja det är ju tisdag idag...

Det står en liten tripp till sköna Älvdalen på schemat i morgon för studentfirande. Det ska bli riktigt skönt att byta miljö, vara lite ledig och få träffa familjen. Kanske ska vi ge oss upp till Njupeskär en sväng beroende på vädret.. och på tal om vädret och jobbiga arbetsveckor...

Nej bilderna som följer är inte från Älvdalen ;)
Känner ni värmen, hör ni vågornas lugna brus mot stranden, kan ni känna sanden under bara fötter?


Här mina vänner ska jag ligga och lata, lata, lata mig två hela, långa, sköna veckor på semestern.
Vi har äntligen bokat en semesterresa för gud förbjude att hela sommaren och semestern regnar bort för då går jag i graven det här året!!
Jag måste få sol, värme och vila utan måsten, beslut och ansvar annars går jag i bitar.

Enda besluten jag vill ta under dessa två veckor är:
1. Vilken sida ska jag sola
2. Ska jag lägga mig under parasollet och sova en stund
3. Ska jag äta eller inte
Jag behöver inte ens bestämma vilken restaurang det ska ätas i eftersom det är all inclusive, alltså
a l l  i n c l u s i v e

I shit you not, jag behöver inte ens bestämma vad jag ska äta från en krånglig meny, inte ens från en okrånglig, nej det är buffé och det enda jag behöver tänka är, vill jag ha det här.. ja? nej? vill jag ha det här.. ja? nej?
Jag vill bara svara på enkla basic ja- eller nejfrågor, allt annat tänker jag låtsas att jag inte förstår ;)
Do you want some coffee.. yeees pliiis
Jävligt krånglig fråga.. tomt och oförstående ansiktsuttryck kanske en axelryckning om jag orkar engagera mig
Aahmaagaad
vad jag längtar!! ;)See U soon
in the Älvdalen
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. Fy vad avis jag blev nu! :) själv lägger jag både tid och pengar på köksrenovering just nu, men jag hoppas att det blir en aning varmare än vad det är nu!
    Kram Anna

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin