torsdag 28 juni 2012

Sommardeadlines

I brist på egna bilder har jag lånat den här finingen från Ikea Livet hemma (som för övrigt inte har något som helst samband med mitt blogginlägg)
Kuddarna väcker en hel del habegär skulle man kunna säga utan att säga för mycket och vem vet, kanske kommer ett par stycken att få flytta hem till oss och till det återkommer jag längst ner ;)
Såå?
Ni kanske undrar var jag har hållit hus nu i tre långa veckor, ja inte har jag haft semester i alla fall den saken är klar!
Mycket att göra på jobbet innan man får gå på semester och till råga på allt har jag också en megadeadline att ta hänsyn till, nämligen bikinideadline. Mm, preciis.. jag ska ju åka på semester och ligga och softa på en finfin strand om en inte alltför avlägsen framtid, hard work, indeed!

Alltså startade jag upp projekt viktnedgång när vi väl hade bokat resan för ungefär tre veckor sedan, jorå, jag veet, en liten liten aningens knappt om tid kan tyckas men jag jobbar ju bäst under press ;) detta plus att jag också har ett skittjockt pannben och en vilja av stål, i shit you not det kommer man långt på, minus 6 kg på tre veckor än så länge och jag har 13 dagar kvar till deadline, siktet är inställt och låst på målet kan man säga.
Inte nog med det... vet ni vad?
Jag har fått en ny bästis.. jajjemen den heter Tanita och är en kroppskompositionsvåg, jag är ju en sån sucker för siffror och mätbara saker och den här kan till och med rita grafer... I rest my case!
Vänskapen började inte så bra, vi var bästisar i ungefär en halvtimme efter att den kommit hem för att bo hos oss, lika lång tid som det tog att läsa in sig på manualen pumpa Lasse på information och ställa sig på vågen för första mätningen..
Det ligger nämligen till på det här viset..
Den räknar bland annat ut den metaboliska åldern, alltså i vilket skick man är på insidan avseende ämnesomsättningen. Det här är ett väldigt, hur ska jag säga, ovetenskapligt mätvärde uträknat på förhållandet mellan ett antal andra värden och man ska inte hänga upp sig alldeles för mycket på det här, eftersom det också finns en hel del utrymme för felmarginaler men det hör inte till saken eftersom det är siffror och siffror är bra, eftersom man förhoppningsvis kan förbättra dom ;)

Alltså, man ska helst ha ett värde vilket motsvarar den egna åldern eller lägre.. ja?
Lasses värde låg på 31 år, och det är ju så klart skitbra eftersom han är 46 år, och alltså välbevarad och i bra skick för sin ålder ;)

Mitt värde?

52 år..

vavavava!!??

Jamen där höll den jävla vågen på att åka med ljusets hastighet som en projektil ut genom fönstret!
Ska du ha den jävlen får du hämta den på gräsmattan!! ropade jag till Lasse högröd i ansiktet.
Sen stenvägrade jag att ställa mig på det förbannade spektaktlet och jag muttrade och blängde surt på den varenda gång jag gick in i badrummet. En hel vecka tog det innan jag smygande i hemlighet väldigt tidigt kl 5 en morgon före dagens första promenad, ja så är det, jag är ute och går med en viss.. hm, hysterisk frenesi nu, skulle nog vissa säga, det kommer ju inte gratis och av sig själv det här med förbättring av siffror, nåja jag ställde mig i alla fall på vågen och då sa den att jag blivit 2 år yngre, minskat i fettmängd och ett helt kilo i vikt på en vecka, och tänk, då var vi bästisar igen. Nästa gång vi har stämt träff, det är på måndag och då hoppas jag att jag återigen har blivit avsevärt yngre eftersom vår vänskap fortfarande är en aning skakig och hänger i en väldigt skör tråd ;)

Nejhörni, dags att powerwalka lite, bikinideadline närmar sig med stormsteg ;)

Några cliffhangers så här i slutet:

1. Jag har klippt håret!

2. Tapeter och nya kuddar!

Tjing!
Krutan

5 kommentarer:

 1. Bra kämpat. Lasse får med sig lammkött på semestern:)

  SvaraRadera
 2. Heja på! /Susanne

  SvaraRadera
 3. Go girl go!! :))
  Bra jobbat! :)

  själv hatar jag vågar och struntar i det.
  Jag ser ju i spegeln att det blir ingen bikini i sommar inte..
  Ja ok som Moses i vassen går det kanske bra... :))

  Ha en fin fredag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Min våg har också sin egna lilla mening. Jag tycker inte att deras mening är "viktig"...

  SvaraRadera
 5. vad duktig Du har varit,tur Du inte slog sönder vågen.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin