onsdag 6 juni 2012

Att vara på besök


 


Japp
det är nu det är meningen att jag ska värka fram nåt skitsnitsigt att sätta på pränt för er att läsa, men ärligt, så går det inget vidare. Jag funderar och funderar men det dyker liksom inte upp nåt, jag känner efter men inget kommer till mig ;)
Vi sitter i Älvdalen och softar och hänger med familjen. Ulla har lagat supersmaskig mat och vi har hunnit gå på promenad för att kolla in alla nyheter i bygden och jag har gått runt och skrotat och fotat lite. Nu sitter vi med tekopparna och kikar på tv innan det är dags att krypa ner i sängen.
I morgon är det studentdag och firande hela dagen och också spring/löpardag hade jag tänkt, vi får se om det hinns med, fast det är ju klart.. man vill ju inte se ut som en sprängd tomat på studentskivan ;)

Ha en skön kväll
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. Lovley! Här är student i morgon så nu går ugnen och spisen varm på dag 2.....så kall det förhoppningsvis räcka till middagsgästerna! =O) Skojsigt värre! Minns min egen studentvecka med ett leende på läpparna....., hur var det nu...fest måndag, tisdag...onsdag i hjortnäs, torsdag - lugnt, fredag champangefrukost med RIKTIG champange i Tingshusparken, lunch och marsch till väntande föräldrar, blommor i massor, middag och presenter...svida om från dräkt till VITT..mössa på igen sen till Hotellet och middag med lärare och vid 24 blidde det SKEEER.....kommer du i håg nått mer Karin???? ;O) kramisar till dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin