tisdag 3 juli 2012

Säger hej till mina ögonbryn
Jajjemen igår var jag på ansiktsbehandling igen och den här gången tyckte den söta rara terapeuten att vi skulle, jag citerar, ”kräma på” lite färg på ögonbrynen,

för du vet väl hur dom säger, fortsatte hon med övertalande röst, att om man ska åka utomlands ska man se ut som dom som bor där, för färgen bleknar jättesnabbt i solen och med dina färger kan du ha lite mer färg på brynen utan att det ser konstigt ut.Vad ska jag säga, jag ska åka till Tunisien, förstår ni.. Tunisien!?
Jag var lite skeptiskt till att hon ville att jag skulle se ut som en Tunisier, men vad vet jag om sådana saker. Nog för att jag är en riktig fashionista men mina kunskaper i ämnet ögonbryn lämnar en hel del övrigt att önska ;)

När det hela var färdigt fick jag en spegel och så säger den rara söta tjejen, nu ska du få säga hej till dina ögonbryn och du ser inte ut som en Tunisier och inte heller som en Spanjor, vilken tur tänkte jag då, att jag inte ser ut som en Spanjor, kanske en Spanjorska, men åtminstone inte en Spanjor, ojojoj det här kunde ha tagit en ände med förskräckelse tänkte jag sekunden innan jag fick se mig själv i spegeln.Hej mitt namn är Karin och jag är Turk… men jag har i alla fall jävligt välformade ögonbryn
var den första tanken som rusade genom min hjärna.Alltså missförstå mig rätt nu, jag har inte alls någonting emot mörka ögonbryn och olika etniska ursprung, men för mig var detta något av en chock och det första Lasse sa när jag kom hem var som vanligtOj vad fräknig du är!Och i nästa andetag när jag pekat i ögonhöjdEeh, ska dom se ut så där?Idag är det dock något bättre, dom ser inte annorlunda ut men jag börjar vänja mig lite och hajjar inte till varje gång jag passerar en spegel och spontantänker, shit jag har köpt ögonbryn på Buttericks ;)Nej dom är faktiskt riktigt snygga, välformade som ganska tjocka måsvingar, very Hollywood-ish. Hon vet vad hon gör den där terapeuten när hon formar bryn dock med en färg som för mig kräver lite tillvänjning den här gången, men vet ni vad mer, jo jag har ju rätt så mycket panna och då tänker jag i en ganska vid bemärkelse. Jag har inte bara ovanligt tjockt pannben utan jag har också en väldigt hög panna, som för övrigt ska tyda på en rysligt hög intelligens ;) och förut har jag haft panna hela vägen från hårfästet ner till.. tja ögonen då, typ halva ansiktet men nu när jag har ögonbryn så är proportionerna helt plötsligt en liten aning mer till sin fördel och det är ju bra skit såklart ;)

Min nya frisyr fastnade också på bilden, den som är några decimeter kortare och ännu kortare baktill. Japp det blev en lång page och jag är jättenöjd. Det var otroligt skönt att bli av med längderna som var slitna och tunna och ledsna och om ni tycker, att jag på bilden, är ovanligt snygg i håret även för den fashionista jag är, så kan jag avslöja att det absolut inte är fixat i en handvändning. Jag var på bröllop i lördags, nej inte mitt, utan en kollega till Lasse. Nåja jag fixade lockar och det tog jättelång tid fast jag har kortare hår nu, jag fattar inget? Faktiskt så lång tid att jag bara hann måla 6 st naglar innan vi var tvugna att åka rally till kyrkan, Lasse var döimpad såklart, han bara älskar när jag har stenkoll på tiden. Efter det har jag sen sovit på håret i två nätter och efter det legat och mosat till mig på ansiktsbehandling med handduk runt håret och hårbottenmassage innan jag fastnade på kort med mina ögonbryn. Jaja jag vet, det är hårt arbete det här med att vara fashionista men vad gör jag inte för er skull och jag tar naturligtvis det här med mode på allra största allvar ;)

Joråserni så är det!
Nu - PW

Ha nu en skön dag!
Hugs
Krutan

7 kommentarer:

 1. haha...den där med buttricks va kul!! Trevlig semester!

  SvaraRadera
 2. Alltså jag tycker du är jättevacker på bilden!!!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hahha, du är bra rolig du. Jag tyckte det blev jättebra med dina ögon bryn.

  Ha det gott!

  /Vitarosor

  SvaraRadera
 4. Hihii vilket härligt inlägg, älskar att läsa dina tankar, jag skrattar högt varje gång, det är en ren njutning att gå in här och läsa och få sig en dos av glädje och igenkännande!!

  Dina nya bryn ser superfina ut på snygga dig. Ja det kanske man skulle testa...lite mörkare bryn...om jag vågar...fniss :-))

  Kram Paula ( med ögonbrynspenna i väskan )

  SvaraRadera
 5. Puss å gull på er allihopa och tack för dom fina orden som värmer i hjärteroten!! <3

  SvaraRadera
 6. Så otroligt fin bild på dig!! Trevlig helg goa Karin!
  kram Anna

  SvaraRadera
 7. Hej! Du har ingenting emot mörka ögonbryn och olika etniska ursprung skriver du, och ändå beskriver du hur orolig du är över att kanske se ut som en tunisier, turk eller spanjorska. Skulle det verkigen vara så hemskt? Tänk på det.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin