måndag 13 augusti 2012

AntiklimaxIdag har jag alltså jobbat första dagen efter semestern och vilket antiklimax det blev på något sätt.

Efter denna kreativitetsexplosion som var en tre veckor lång orgie i målande, snickrande och rensande, som kom efter 14 dagars total avkoppling. Avkoppling på en, typ, öde strand, jomen man kan ju alltid redigera, lägga till och dra ifrån, lite sådär i efterhand och när jag tänker tillbaka och minns semestern i Tunisien så var det, typ, öde på stranden och inte alls en halv miljard ryssar och minst lika många fransmän, efter det så förstår ni väl att det blev tvärstopp när jag helt plötsligt fick lov att sitta still och koncentrera mig på inköp av bla mastreparationer runt om i Sverige och läsande av diverse avtal och skrivelser från allt möjligt löst folk inom den juridiska sektorn i åtta timmar, åtta timmar, idag... jamen det var nästan så att jag kom till eftermiddagsfikat, inte bara gäspandes utan med tangentbordsavtryck på kinden också ;)

Nu sitter jag hemma med rödtjutet och stirrar med tom blick på mina fina burkar från HM Home och längtar efter att få dö soffdöden och börja höstens indreglande av soffkuddarna

Jag snickrade i alla fall ihop asgoda köttbullar idag, alltid något att glädja sig åt eftersom det nu är slut på ovanan att äta grillad korv varje dag för den här gången och kroppen gråter en liten skvätt för det och undrar var alla goda korvar är och varför vi måste äta en massa nyttig mat helt plötsligt ;)

Inte nog med det så byter vi i raskt ut bikinideadline, som för övrigt gick över förväntan, minus 8 kilo på fyra och en halv vecka tack för det, mot bal-deadline, japp 22 september smäller det, då är det dags, fina klänningen ska skrämmas fram ur garderobens dunkel och dammas av och och kanske, bara kanske måste jag gå ner på stan och bara titta på alla fina klänningarna.
Vad tror ni... hur många kilo kan man skala av på 6 veckor,  ;)

Nu sängen!
Ha en skön början på veckan
LövU!
Kram Krutan

1 kommentar:

  1. Hoppas du fick till det i köket efter många om och men... Jag fick mej lite gott fniss efter att läsa din beskrivning. Din man är verkar härdad.
    Hälsningar Yvonne

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin