lördag 25 augusti 2012

Att göra det man måsteSom en härlig kontrast till glammig balplanering är det enkla torplivet Så fort man kliver ur bilen och lyssnar till tystnaden, landar man mjukt med båda fötterna i nuet igen.
Idag skulle jag ha kittat fönster
idag skulle jag också ha rensat det sista för att slänga i containern
i stället gick jag runt runt med kameran för att föreviga inför vintern.. det är så skönt att ha, för att inte glömma att det finns hopp om livet även fast det är mörkaste vinter becksvart och kallt. Idag var en sån där dag då man måste göra det som blir, det som kommer för en, för att vänta in själen en smula när man sprungit lite för fort
Nu skvalar James Morrison på spotify, jag bloggar och Lasse tittar på tv, lugnet har lägrat sig och rödvinet vilar i glaset
imorgon är en ny dag och då, ja då ska jag göra det jag ska....

2 kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin