fredag 3 augusti 2012

Att ha en ny BFF


container tekniska verken stergtland
boyfriendjeans hm1
guldsandaler HM

Om det var möjligt och om jag inte hade outtalade krav på att åtminstone vara hel (och ren) vissa av årets dagar så skulle jag bo i dessa jeans från HM, alltid, varje dag för dom här mjuka sköna boyfriendjeansen med några år på nacken slår det mesta i mjukisväg och eftersom jag inte är mjukistypen så passar det mig ypperligt :) och vem skulle ha gissat att dom überbilliga guldsandalerna från samma kedja, skulle bli sommarens favorit när jag spontanköpte dom dagen innan semesterresan för att ha dom som slit-och-slängiga strandsandaler, ja inte jag i alla fall ;)
Ytterligare en oväntad händelse, kanske inte för alla i vår närhet med tanke på mängden skrot vi härbärgerar i alla skrymslen och vrår, är ju att vi blivit storkunder hos Tekniska Verken här i Linköping. Vi har nämligen tagit hem min bästa vän ever för att hänga med i en månads tid.
Jag pratar förstås om en
container 
I shit you not, nu ska här rensas!
Vårt sätt att komunicera har ändrat karaktär en del sen jag fick hem min bff.

L: Karin, vad ska vi göra med den här?
K: Släng den i containern!
L: Är du säker?
K: Kunde inte vara säkrare!
L: Är den inte bra att ha ändå..
K: Nix.. containern!

L: Vad ska vi göra...
K: Containern!

L: Vad ska..
K: Containern!

L: Vad..
K: Containern!
L: Jamen..
K: Containern!
L: Men vafan..
K: Containern!


K: Guud va bra nu kan vi slå sönder den fula lekstugan
och kasta den i containern!
L: *tystnad*....

Jag älskart, Lasse not so much ;)

Ha en skön fredag!
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. Hej Karin!
    Första gången jag är här hos dig men eftersom din blogg tilltalade mig direkt stoppade jag in mig själv bland dina följare och kommer absolut tillbaks.
    Visst är det skönt att slänga slänga slänga!! Både jag och min sambo gillar det så ibland är det lätt hänt att det går lite överstyr....
    Ha den bästa fredagen :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin