fredag 24 augusti 2012

Att ha ett delikat problem

Det här måste väl ändå kvala in som det i särklass trevligaste ilandsproblemet som man kan brottas med
eller vad tror ni ;)

Balaccessoarer!

Jamen, jag vet, visst är det härligt, nästan sådär så att man vill gå omkring och ruva lite på det för att det är så, så härligt på något vis, som att ha en godispåse i väskan, man vet att den är där, och man behöver inte ha bråttom med att äta upp snasket eftersom den inte kommer att försvinna och man vet ju att man ska äta upp varenda liten bit när man kommer hem och sitter nersjunken i soffan, den känslan är det.

Och ja, visst är det så att jag bara av en händelse råkade gå in till bröllopshuset och klappa lite på klänningarna där, jag skulle ju liksom bara titta lite, hämta lite inspiration ni vet, och när jag sedan stod utanför på gatan igen visade det sig att jag fick med mig lite mer än så, jag ska alltså ha en svart chiffonklänning med en bar axel, ungefär som Eva Longorias här nedanför, fast svart då.

Ja och sen är det ju det där med håret.. inte tråkigare det, nej inte särskilt, det är typ godispåseläge på det också och jag funderar på en lite slarvigt snurrad uppsatt frisyr, ungefär som på bilden, kanske någon liten fläta där inne någonstans, vi får se vad som finns i godispåsen..

Ha en skön fredagskväll
Hugs
Krutan
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin