onsdag 8 augusti 2012

Att nästan ha en höstdag


Godmorgon alla godingar!
Jag sitter med morgonkaffet och lyssnar på regnet som öser ner och det känns som om hösten redan knackar på dörren. Jag har fått lov att tända lampor inne och har har tänt några ljus för att skrämma mörkret på flykten.
Lite mysigt är det i alla fall och uppkrupen i soffhörnet sitter jag och krumelurar och funderar över brunt och natur i inredningen. Jag vänder mer och mer blicken mot trädetaljer, mattor och väskor i korg och rotting och roliga möbler från -50 -60 och 70-talet... jemen ja veet, det trodde jag väl aldrig skulle hända men jag är i en period där jag gärna vill mjuka upp det strama vita och svarta genom att plocka in mer saker i naturskalan, en lite mer avslappnad inredning.

Nähäni, nu är det dags att dra på lite kläder för att trotsa vädergudarna. På agendan står nämligen en tripp till Norrköping för att köpa färg till nya bordet i stugan och vem vet, kanske besöka ett par loppisar på vägen ;)

Ha en skön mitt-i-veckan-dag!
Kram
Krutan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin