fredag 17 augusti 2012

Att vara en smula förälskad i alla duktiga människor


Men hallååå... såg ni avsnittet med Ernst i går?
Jamen herregud, nu måste jag ju köpa en rörböjargrej.
Maj gadd vilken cool tamburmajor... gaah
Jag dog snyggdöden en smula... och I shit you not vilka idéer jag fick i förlängningen av den fantastiska skapelsen.
Vad ska man säga, den där Ernst alltså..

Jag dör snyggdöden en smula idag också eftersom jag kommer direkt från frissan och vi bestämde oss för att inte göra mörkare röda slingor utan försöka behålla den solblekta, saltbadade, sommrigare ljusa färgen fast i röd/blond/guld-ish  ;)
Jag älskart och jag avgudar mina två fina frissor, japp jag har två, Jessika och Emelie på Studio Leander.. det blir inte bättre än så, joråserni så är det, helt klart, man kan inte tro att jag egentligen är väldigt mörkhårig, nästan svart, men inte riktigt, utan mörkt mörkt brunhårig!Alltså, återvinningen är ju skitsnygg på bild, med en äggkartong tronande överst, jomen ni vet ju att vi sopsorterar nu i alla fall ;) och som ni ser är det inte alls så välstädat och tillrättalagt i verkligheten som på bloggen, ja ni vet, i vardagsproduktionen så att säga där saker och ting faktiskt måste fungera varje dag ;)

Jag har min favoritblus på mig idag från Gina Tricot som är sjukt opraktisk med sina flödande, böljande ärmar men som jag älskar, jag säger bara, räck er efter saltet när ni äter utan att lägga en ärm i maten.. mhm, eller försök diska matlådeburken efter lunchen på jobbet, japp I rest my case men den är såå snygg och skön och det är ju prio ett, eller hur! :)

Nu väntar rödtjutet och rörböjarplanering med Lasse, han gör vågen av glädje, på insidan.. det är jag helt säker på ;)

Ha en skön helg
Hugs
Krutan

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt snygg blev Du, Karin! Jag har inte sett Ernst denna veckan än, brukar kika till helgen med strykjärnet och tvätten framför tvn! Rörböjargrej låter spännande!
  Ha en fin helg
  Milott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord Milott, ja och rörböjargrejen får man helt enkelt inte missa ;)
   Kram Karin

   Radera
  2. Ha en gudomlig torsdag!

   / "Gott till kaffet"

   Radera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin