måndag 20 augusti 2012

brain gone wild


Happy Lights från Uthuset i Stan
Idag är jag minsann slut som artist.
Min hjärna gick bananas i går kväll när jag ville sova och lovade stort vad kroppen inte kunde leverera.
Jag försökte sova länge och väl medan hjärnan inte alls var med på noterna utan hade annat för sig.

Den kittade fönster
provade balklänningar
fotograferade
Den lagade mat
spikade panel
lade golvtegel
sist men inte minst så joinade den, the lamp making industri och hittade på lampor av kopparrör

Till slut, efter flera timmar somnade jag som en kåldolme insnurrad i lakanen och när klockan klämtade för en ny dag i ekorrhjulet var jag allt annat än förtjust.
Hela dagen har jag fått lov att hålla mig sysselsatt, lite som övertrötta barn ni vet, för att distrahera hjärnan och framför allt för att distrahera kroppen så att den inte skulle gå och smygsova ståendes i något hörn. Nu är dock klockan tillräckligt mycket för att jag ska våga mig på att provtrycka soffan med en kopp te. Härefter gör det inte så mycket om jag råkar blunda och kolla in soffkuddarna och titta lite på interntv ;)

Ha en skön början på veckan
Hugs
Krutan

1 kommentar:

  1. Det tar ett tag att komma igång efter semestern... men snart nog är det vardag igen.

    Ha det bra, Marie

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin