onsdag 22 augusti 2012

Att växla upp en aning
Numera kan man allt som oftast missta mig för en vandrande reklampelare för blåkläder när jag lufsar omkring i ett par alldeles för stora men dom skönaste hängselbyxor jag vet och ett par mer än väl ingångna tofflor. Jag tillbringar en betydande del av min fritid i stugan målandes fönsterkarmar genom att sitta i fönstret och hänga ut genom öppningarna som rena rama cirkusartisten, det är tur att det bara är lite högre upp än markplan Där hänger jag i en arm och målar medan jag ömsom fäktas med slöa getingar och ömsom funderar över varför Lasse inte svarar när jag pratar med honom. När jag vänder mig om och lite vasst ska fråga, så visar det sig att han hummande har gått därifrån :)

När jag inte hänger i fönterkarmarna så kittar jag fönster för glatta livet och nu är det bara tre bågar kvar.. slutet är nära, halleluja! ;)
Här, här och här kan ni friska upp minnet om hur det gick till när jag agerade fönsterhantverkare förra sommaren och sen inte ville se åt en fönsterbåge på ett helt år, än mindre tänka på byggnadsvård, ja knappt ens sätta min fot ute i torpet, och under vintern förde jag en tyst, bitter och innåtvänd hatkampanj mot alla käcka anhängare av gamla torp och andra fallfärdiga ting ;)

Ja det är tur att semester kan råda bot på det mesta och nu är vi inne i torpbubblan igen. Den här gången med lite mer fokus på färdigställande eftersom jag fick ett wake up call när Mattis påminde mig om att han går ut gymnasiet nästa vår och då tänker flytta så fort som möjligt.

Jamen herregud vi har ett helt torp att färdigställa i vinter, ja nu gäller det att växla upp, lägga på en rem, gasa järnet, what ever eftersom vi tänker flytta dit när barnen är utflugna

Hallå I shit you not, tiden går med räserfart och nu behöver vi få i fönstren i utbyggnaden och den där fönsterhantverkaren som gick under jorden förra året ja henne har vi fått skrämma fram med grillad korv besked den här semestern ;)

Nu, mot soffkuddarna!


Ha en skön kväll
Hugs
Krutan

2 kommentarer:

  1. Fniss! Mina målartofflor ser exakt likadana ut, jag tror till och med att det är samma färg på dem! Kämpa på, det kommer att bli kanon som allt ni gör. Kram, Tina

    SvaraRadera
  2. Haha, du skulle kunna skriva en bok Karin! Bara älskar ditt humoristiska ironiska sätt att skriva!
    Kram Anna

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin