måndag 6 augusti 2012

Celebert besök på K-Rauta

 
Stolar på rad för att "mäta" hur stort bordet ska bli.

 
 
Idag mina vänner har jag varit på K-rauta och visat bröna.
Joråserni, det är sånt jag gör ;)
 
Jag sportar en väldigt fancy tröja från HM idag, förresten hela min dagens är en HM, gamla boyfriendjeans, ni vet dom där jag vill bo i, guldsandalerna och en glittrig guld-silvrig-ish draperad skapelse som är skön och förlåtande eftersom den faller i fina veck som döljer det mesta i största allmänhet och om man har otur framhäver en hel del i synnerhet. Särskilt om man inte tänker sig för och böjer sig framåt och kollar läget på virket som ligger allra längst ner i facket vid golvet.

Jomenvisst gjorde jag det, en ganska lång stund också, innan jag kom på att tvillingarna gjorde ett bejublat gästframträdande. Det krävs tydligen en hel del teknik för att bära upp en tröja med en drapering av den här kalibern. En teknik som jag, till de manliga besökarnas glädje, uppenbarligen inte bemästrar till fullo ;)

Om ni undrar varför jag tog tempen på K-rautas virkesförråd så kan det hända att jag i min iver och till Lasses ohejdade glädje råkade sälja matbordet och kökssoffan som vi har i stugan eftersom jag just nu när en plågande ide som måste släppas fram om att göra om.. typ, lite i köket och därför tänker snickra ett eget bord ;)

Ha en skön början på veckan!
Kram
Krutan

1 kommentar:

  1. Underbart inlägg som alltid! Hur går det nu då med den LILLA förändringen i köket undrar man ju...;)Susanne

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin