onsdag 10 oktober 2012

En syn för gudarna..Översta bilden är från hallen med "kinesgubbar med båtar-tapeten" och det blå fina skrivbordet som kanske ska få ikläda sig en annan färg. Eventuellt tänkte jag veva lite med penseln på stolen i matrummet också men jag har inte riktigt bestämt mig än.Alltså, idag har jag varit på Zumba!
Jag har velat prova det väldigt länge och det, mina vänner var en syn för gudarna kan jag lova.. i ganska vid tolkning. Inte någon "sight for sore eyes" som man säger i engelskan, nej nej nej, inte om man inte vill behöva operera ut ögonen ;)
Änglarna brast inte direkt ut i lovsång utan mera klagosång och de vackra och graciösas gudaskara satt nog där uppe och grät en skvätt ;)

Nu är jag slut som artist och det passet är nog inte något som jag kommer att fortsätta att besöka. Inte för att instruktörstjejen inte var duktig, för det var hon, ojojoj vad hon kunde skaka på både underkropp och överkropp.. och det kan inte jag.. eller, jo det kan jag men bara om jag får göra det sakta, koncentrerat och under ordnade former och var för sig ;)
Sen är det ju det där med koordinationen.. hey jag var inte på plats den dagen den talangen delades ut om jag säger så och faktum är att man ska röra ben, fötter och armar, röra sig fram och tillbaka och gärna och ofta snurra några varv samtidigt som man gör allt detta gungandes i takt och ruskandes på över- eller underkropp..  jag säger då det, det var en syn för humorgudarna!! ;)

Jag hade tänkt ta tag i utforskandet av gula färger idag, jag känner att det behövs målas lite gult här hemma men just nu struntar jag nog i det och går direkt på maten, som blir en kasslergratäng och faller sedan i koma bland soffkuddarna i stället ;)

Ha en skön kväll
Kram
Krutan
the ass shaking goddess - NOT ;)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Snyggt med gult.Kolla på bloggen Helt Enkelt som har ett inlägg den 20 sept.där hon visar ett skåp som hon målat i en snygg gul färg.

    Hälsningar Annette

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin