onsdag 3 oktober 2012

Granit är det nya svarta

Alltså, det här duger inte.
Nej, det duger inte alls!

Uppdateringarna står inte som spön i backen här inne, nej långt ifrån, väldigt långt ifrån.. ingen ketchupeffekt här inte. Inte en mosad tomat så långt ögat når ;)

Funderar lite på det här med årstider och det är ju en härrans öken det här med hösten. Jag förstår helt enkelt inte hur en del kan kvittra om att dom är så himla pigga och fulla med energi när hösten gör sitt intåg, herregud är folk helt opåverkade av bristen på ljus? Vilken tur att vi alla är olika för tänk om alla var lika benägna att dö soffdöden på hösten som jag är, oj oj oj vilket elände det skulle kunna bli ;)
Alla skulle ligga som plockepinn hemma och inte få ett skapandes grand gjort!
Med risk för att vara lite negativ och en hel del ironisk, jag menar jag är ju en sådan solstråle alltid annars, så är det ju faktiskt såhär..

Det regnar.. varje dag.
Det är kallt och fuktigt på förekommen anledning, se ovan... varje dag.
Det är mörkt.. -are för varje dag som går.
Eftersom vädret är som ovan typ varje dag, blev vi fråntagna allt dagsljus på ett bräde..

Lasse, som är en hyvens energispar-kille går runt i högervarv och släcker lampor hemma, ett tomt rum är ett släckt rum liksom, och jag skriker rakt ut och springer efter och tänder upp alla lampor igen.
Jag står inte ut med mörkret och därför tapetserar jag bland annat lägenheten med diverse ljusslingor, som den på bilderna. Den som är nyaste tillskottet här hemma.
I rest my case.. Granit är the shit, aah maj gaaad vilken ljusslinge-brunn att ösa ur!
Jag älskart.
En ljusslinga där lamporna sitter på klädnypor, enkelt men genialt!
Den här sitter i köket vid kaffehörnet och jag har satt upp bilder som jag blir glad av att se, barnen, (eeh, torpet?), semestern alltid semestern.. framför allt på morgonen när man är trött och det är mörkt och trist, då blir man lite lite piggare och det är bra skit ;)
Jag har till och med satt upp en maffig stor svart ljusslinga på jobbet (granit ni vet) så nu har jag lite ljusterapi på kontoret också!

På hösten måste man tänka till lite och ta till vara på roliga saker på ett mer medvetet sätt. På sommaren går det ju lite av sig själv, det ligger liksom i årstiden på något vis.
Jag är oerhört glad att jag har världens roligaste kollegor på jobbet så att jag får skratta och flamsa så mycket att jag får dåndimpen en smula på dagarna. Naturligtvis har vi roligt på jobbet enbart när det passar sig, jag vill bara poängtera det, så att ingen tror att vi flamsar åtta timmar om dagen i rikets tjänst, nej vet ni vad, det gör vi verkligen inte ;)

Nu är det dags för lite matlagningstrolleri med knäna framför spisen!
Och surprise, när jag kikar ut genom fönstret till höger så..
*tadaa*
.. regnar det! ;)

Over and out!

Hugs
Krutan

3 kommentarer:

 1. det är tur att du finns i höstrusket ;)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg och uppiggande ljusslinga med fina foton!
  Kram och trevlig helg!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Var hittar man denna ljusslinga? :)
  /Anne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin