söndag 7 oktober 2012

LjugarbänkI dagarna har det flyttat in två meter ljugarbänk i sovrummet.
Den händelsen var min livliga fantasi och min ytterst livliga drömvärld inte sena att ta fasta på, och det med besked!
I fredags natt drömde jag om att jag var på någon sorts festival där jag yrde runt för att leta någonstans att bo men det var fullt överallt och någonstans mitt i hela tjottabalongen dyker en kollega från Stockholm upp, vad han gjorde i drömmen vet jag inte riktigt. Själva känslan i drömmen var en aning jagad och inte nog med det, jag tror att det hade med jobbet att göra på något lustigt vis.
I natt drömde jag om en kollega från Stockholm igen, den här gången kvinnlig och dessutom sov jag över hos Stefan Holm för att jag inte hade någonstans att bo. Där blev jag attackerad av två hamstrar som var jävligt arga och hade stora huggtänder, värsta monsterhamstrarna..

Visste man inte bättre skulle man kunna tro att jag har problem ;)
 Det kanske skulle vara intressant att höra vad en drömtydare skulle göra av det.. eller inte, jag är inte helt säker på att jag skulle vilja veta, då kanske Lasse måste köpa en ny fin tröja till mig, en sån där ni vet som man knäpper i ryggen ;)

Alternativet är väl att flytta ut ljugarbänken till ett annat rum ;)

Ha en skön fortsättning på söndagen!

Hugs
Krutan

2 kommentarer:

 1. Oj oj vilka drömmar du haft, spännande det där tycker jag, undrar vad det betyder! Ljugarbänken var jättefin iaf!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Heisann:)
  Herlig benk med vakre og deilige tekstiler...:)

  Ønsker deg en finfin tirsdag:)
  Klem Marianne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin